tronsmart sono vs rampage drop plus

harbiden ben de düşünmedim değil pinpon topu gibi o taraftan başka bir tarafa doğru gidip gidip geliyorum kulaklığın yamuk olması önemli bir şey
Bir şey diyeyim mi, bence sono al geç sono ile sıkıntı yaşayan hiç görmedim. Zaten tasarım ve mikrofonun çıkması olarak da daha çok hoşuna gitmişti

ben şuan kullanıyorum ama biraz bütçe biriktir derim
resmen kanserojen diyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklık eklem kısmı biraz yamuk hatta konuyu da atayım resimi de var
ne kanserojen acaba mouse pad mi kulaklık mı kanserojense sono alıp geçeceğim direk benim öyle şeylere takıntım var da 1sene önce kolumda bir sıkıntı olmuştu kanserojenlikte ameliyat olmak durumunda kaldım

ne kanserojen acaba mouse pad mi kulaklık mı kanserojense sono alıp geçeceğim direk benim öyle şeylere takıntım var da 1sene önce kolumda bir sıkıntı olmuştu kanserojenlikte ameliyat olmak durumunda kaldım
mousepad kansorejen

blızz al derim
teşekkürler o zaman ben blizz alıp geçeyim blizz in empedans değeri 32 değil mi ?

konu dışı olacak ama steelseries mousem var steelseries mousepad alsam daha mı iyi olur yoksa başka marka alsam da aynı olur mu 100 tl mousepad için çok fazla geldi

teşekkürler o zaman ben blizz alıp geçeyim blizz in empedans değeri 32 değil mi ?

konu dışı olacak ama steelseries mousem var steelseries mousepad alsam daha mı iyi olur yoksa başka marka alsam da aynı olur mu 100 TL mousepad için çok fazla geldi
1 kere al kaliteli al derim

konu dışı olacak ama steelseries mousem var steelseries mousepad alsam daha mı iyi olur yoksa başka marka alsam da aynı olur mu 100 TL mousepad için çok fazla geldi
Aynı marka olduğu için değil de, Steelseries gerçekten çok güzel mousepad yapıyor, çok memnunum. Yağ gibi kayıyor

Aynı marka olduğu için değil de, Steelseries gerçekten çok güzel mousepad yapıyor, çok memnunum. Yağ gibi kayıyor
en küçük boyutlarda olan steelseries mousepad hangisi büyüğe gerek yok çünkü ben high sensitivity oynuyorum

site olarak ikisini bir bi yerden alacağım aydın a hangisi firma daha hızlı gönderir acaba ikisini bir

en küçük boyutlarda olan steelseries mousepad hangisi büyüğe gerek yok çünkü ben high sensitivity oynuyorum

site olarak ikisini bir bi yerden alacağım aydın a hangisi firma daha hızlı gönderir acaba ikisini bir
Ben medium kullanıyorum ne çok büyük ne çok küçük

Aslında HP omen de bakılabilir, HP olsa da Steelseries üretiyor onları da

Ben medium kullanıyorum ne çok büyük ne çok küçük
mini falan var mı bildiğiniz ben mouseyi 2 cm kaydırınca ekranın sağından soluna gidiyor da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında HP omen de bakılabilir, HP olsa da Steelseries üretiyor onları da
mouse için de qck edge alacağım kenarları soyulmasın diye 130 tl ye

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,938
Üyeler
184,359
Son üye