Rampage Drop Plus VS Corsair Hs50

Reaksiyon skoru
26
merhaba ilk önce başka kulaklık önermeyin

rampage drop plusla çok iyi ses kasıldığnı söylüyorlar ama iki ürün arasında kaldım valorant oynutorum hangisi ile daha iyi ses kasılır müzik dinlemekle falan işim yok hangisi ile ses kasarım

merhaba ilk önce başka kulaklık önermeyin

rampage drop plusla çok iyi ses kasıldığnı söylüyorlar ama iki ürün arasında kaldım valorant oynutorum hangisi ile daha iyi ses kasılır müzik dinlemekle falan işim yok hangisi ile ses kasarım
Ben 1 yılı aşkın süredir drop plus kullanıcısıyım. Çok rahat ses kasıyorum. Kesinlikle önerimdir. Diğer kulaklığa dair bilgim yok.

Mikrofonuda baya iyi

Şuan kulağımda kendisi 1 yıldır kullanıyorum. Mükkemmel bir kulaklık. Kesinlikle öneririm.

1,5 yıldır drop plus kullanıyorum gerçekten sağlam kulaklık. Tek sıkıntısı bana göre fazla rahat değil, rahat ama uzun süreli kulanımda (yaklaşık 10 12 saat) kulaklarımı ağrıtıyor. Oda normal yani. Alınabilir güvenebilirsiniz.

Rampage Drop Plus kullanıyorum. Gayet memnunum. Neredeyse aldığım günden beri hoparlör kullanmadım. Sesi sona getirip masaya koyduğumda 1+1 hoparlör seviyesinde ses alıyorum. Mikrofon kalitesi gayet yeterli. Bir çok cihazla uyumlu çalışıyor. Bir çok youtube kanalında incelemesini bulabilirsin. Tüm fonksiyonlarını sol kulaklıktan tek elle yönetebilmen ayrı bir kolaylık. Yazılımı idare eder. Diğer cihaz ile ilgili bilgim yok. Youtube üzerinde de düzgün incelemesini bulamadığım için bir yorumda bulunmayacağım.

Geri