B buffgtg 80+ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim cuma ertesi 4 Eylül 2021 #1 Merhaba gamenote kb487l marka model klavyemde büyüktür ve küçüktür işaretini bir türlü bulamadım shift, altgr bütün kombinasyonları yaptım lakin çalışmıyor yardım edin
Merhaba gamenote kb487l marka model klavyemde büyüktür ve küçüktür işaretini bir türlü bulamadım shift, altgr bütün kombinasyonları yaptım lakin çalışmıyor yardım edin
HamsiKraker 80+ Silver Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 2,215 Dahası Reaksiyon skoru 1,392 İsim Emre Yılmaz 4 Eylül 2021 #2 Bende kendi rampage klavyemde baya aramıştım bulamamıştım. Arkadaşım shift + escnin altındaki tuşu dene dedi öyle olmuştu. Bi dene istersen Upvote 0 Downvote
Bende kendi rampage klavyemde baya aramıştım bulamamıştım. Arkadaşım shift + escnin altındaki tuşu dene dedi öyle olmuştu. Bi dene istersen
B buffgtg 80+ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim cuma ertesi 4 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 HamsiKraker yazmış: Bende kendi rampage klavyemde baya aramıştım bulamamıştım. Arkadaşım shift + escnin altındaki tuşu dene dedi öyle olmuştu. Bi dene istersen Devamı için tıklayın... Hayır hocam olmuyor Upvote 0 Downvote
HamsiKraker yazmış: Bende kendi rampage klavyemde baya aramıştım bulamamıştım. Arkadaşım shift + escnin altındaki tuşu dene dedi öyle olmuştu. Bi dene istersen Devamı için tıklayın... Hayır hocam olmuyor