Neler Yeni

Gamenote KBL 435l ilk izlenimlerim

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Bu kalvyeyi bir çoğunuz bilmiyordur diye düşünüyorum. oldukça sancılı bir klavye seçme süreicnden sonra alınabilecek en mantıklı klavyenin bu olduğuna kanaat getirdim ve yaklaış 1 saat önce elime ulaştı
Klayede ouetmu (umarım doğru yazmışımdır) blue switchleri var. Evet gürültülü ama gerçekten hoş bir ses. İleride bayabilir belki ama şuan çok hoşuma gidiyor. Malzeme kalitesi düşündüğümün bi 3 4 kat üzerinde gerçekten. Bu kadar kaliteli bir klavye beklemiyordum sonuçta 230 tl lik bir mekanik klavye bu (ben 230 tl ye indirimden aldım). Şuan alışma sürecindeyim ve bu klavye ile ilgili yaklaşık bir hafta sonra ve 1 ay sonra iki inceleme yazıcam (uzun kullanım) eğer bu kalvyeyi almayı düşünen ve aklında soru işareti olan varsa şunu söyleyeim. ben bu fiyata bu kadar kaliteli bir klavye beklemiyordum alacak olanlar şimdi öneremem incelemesi bir hafta sonra o zamana kadar görüşmek üzere kendinize iyi bakın !
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavyenin eksi sayılaiblecek bir yanı rgb olmaması olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama renkler için kullanabileceğiniz animasyonlar baya çeşitli ve güzel

BIGSHOT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ibrahim ACAR
şu aralar göz attım hoşuma gitti klavye acaba güncel deneyimleriniz var mıdır ?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şu aralar göz attım hoşuma gitti klavye acaba güncel deneyimleriniz var mıdır ?
kalvyede hiç sorun yok. bazı tuşlarda yay sesi vardı (1 2 tane) alıştığımdanmıdır bilinmez o yay tuşlarını bayadır duymuyorum. hala ilk günkü gibi taş gibi klavye hiç bir sıkıntısı yok bir saniye bile pişman olmadım aldığıma

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Turan
güzel olmuş eline saglık (mouse arayanlar için inceleme yaptım bende bakabilirler)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,733
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom