Neler Yeni

GAMEON GOESP27240VA 27'' FHD 240Hz 1ms HDMI 2.1 Gaming Monitor

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cem

(acil yardım stok tükenmeden)
coluk combalak yazmış gene,
markayı bilmiyorum onda sorun yok dersen fiyat gayet iyi ,bende aynı özelliklerde acer var oldukca memnunum bendeki ips ama va da gayet iyi.

El-Turco

80+ Bronze
Kronik sorunu falan yok. Asus'tan şaşmayın diyosun Asus'un monitörleri ölü pikselden ağlıyor sürekli. 27 inç 1080p'nin de görüntü kalitesinin ne kadar kötü olduğunu bilmiyorsun. mbrt ne oluyor anlamadım.
Hocam ben bıktım ben sıkıldım siz sıkılmadınız siz bitmediniz hayatında hiç 27 inc 1080p kullanmamış insanlar bana yorum atıyor ya ... Hocam 1080p için sınır 27 inç zaten piksel falan sayılmıyor. 7 farklı asus monitör kullandım 1 tane ölü piksel çıkmadı 3 farklı LG kullandım hepsinden de memnun kaldım. Sizin çöpe atacak paranız varsa bilemem ben yine arkadaşlara belirteyim de.
Ve kronik sorunu yok dediğiniz cihazın forumda konusu var gidip okuyabilirsiniz alan 3 kişiden 1 i ya satıyor ya iade ediyor mavi piksel sorunundan dolayı. Ben de alacaktım bu yüzden almadım oradan biliyorum.

HyperBTW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
emre
Hocam ben bıktım ben sıkıldım siz sıkılmadınız siz bitmediniz hayatında hiç 27 inc 1080p kullanmamış insanlar bana yorum atıyor ya ... Hocam 1080p için sınır 27 inç zaten piksel falan sayılmıyor. 7 farklı asus monitör kullandım 1 tane ölü piksel çıkmadı 3 farklı LG kullandım hepsinden de memnun kaldım. Sizin çöpe atacak paranız varsa bilemem ben yine arkadaşlara belirteyim de.
Ve kronik sorunu yok dediğiniz cihazın forumda konusu var gidip okuyabilirsiniz alan 3 kişiden 1 i ya satıyor ya iade ediyor mavi piksel sorunundan dolayı. Ben de alacaktım bu yüzden almadım oradan biliyorum.
mavi piksel sorunu dediğiniz şey nedir

TaHao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yunus Türk
Gencerden almanızı önermem agalar, sistem aldım 23 gün oldu ses seda yok. Ulaşmak da sıkıntı. Bu büyük kumar bence. Sıkıntı yaşasanız afedersiniz sçtınız gibi bir durum var ortada..

Top Bottom