GamePad Acemisine Öneri Lazım

GustB

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
2000
Selamlar, ben hikayeli oyunlar ve fc26 için bir kol almayı planlıyorum. Eskiden playstation kullandığım için xbox gibi asimetrik dpadleri kullanamam diye düşünüyorum. PS5 kolları gibi simetrik olması tercihim.

Fakat burada da logitech710 dışında bir opsiyon yok gibi. 3k ve üstüne çıkmayı çok düşünmüyorum çünkü ben klavye oyuncusuyum.

Kablosuz bir tercihim var, tamamen acemesi olduğum bir konuda destek bekliyorum.

Selamlar, ben hikayeli oyunlar ve fc26 için bir kol almayı planlıyorum. Eskiden playstation kullandığım için xbox gibi asimetrik dpadleri kullanamam diye düşünüyorum. PS5 kolları gibi simetrik olması tercihim.

Fakat burada da logitech710 dışında bir opsiyon yok gibi. 3k ve üstüne çıkmayı çok düşünmüyorum çünkü ben klavye oyuncusuyum.

Kablosuz bir tercihim var, tamamen acemesi olduğum bir konuda destek bekliyorum.
şu marka bakar mısınız, belki ilginizi çeker

şu marka bakar mısınız, belki ilginizi çeker
Bunların D-Pad'leri asimetrik ve yön tuşlarına alışmakta zorluk çekeceğimi düşünüyorum. Velev ki o karardan vazgeçtim diyelim de bu ilettiğin markayı hiç duymadım, benim cehaletim olabilir mi, bilindik bir marka mı? :)

GameSir Super Nova ya da ATK Battle Axe Pro bu bütçe için en iyi gamepad’ler. Ama simetrik gamepad istiyorsanız, PS tarzında Fantech Nova Pro V2 alabilirsiniz; yine de önermem. Çünkü PC için simetrik gamepad sayısı az ve bu bütçe içinde kalite açısından düşüklük yaşarsınız. Bu yüzden başta önerdiğim iki gamepad’den birini almanız yararınıza olur. 2-3 gün içinde de asimetrik gamepadlere alışırsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer yurt dışından alırım derseniz, Whatgeek üzerinden 2400 TL’ye GameSir Cyclone 2 alabilirsiniz; saydıklarımın hepsinden daha iyidir.

Türkiye içinde garantili satıldığını bilmiyordum, yakın zamanda öğrendim. Buna da göz gezdirebilrisiniz. Bundan sonraki önerim gamesir nova 2 lite olur

Gamsir süper nova

Türkiye içinde garantili satıldığını bilmiyordum, yakın zamanda öğrendim. Buna da göz gezdirebilrisiniz. Bundan sonraki önerim gamesir nova 2 lite olur
Ben gamepad konusunda düz adam Sami'yim, makrolu şeylere kesin tuş atar ve kafamı karıştırırım :)

Diğer arkadaşların önerisine göre gamesir alacağım gibi, fakat bu garanti vs. işlerinde sorun yaşar mıyım ki? Sırf bu çekince yüzünden PS5 kolunu bile almayı düşünmüyor değilim.

Dualshock 4 der susarım bütçene de uygun

Ben gamepad konusunda düz adam Sami'yim, makrolu şeylere kesin tuş atar ve kafamı karıştırırım :)

Diğer arkadaşların önerisine göre gamesir alacağım gibi, fakat bu garanti vs. işlerinde sorun yaşar mıyım ki? Sırf bu çekince yüzünden PS5 kolunu bile almayı düşünmüyor değilim.
TR içerisinde Gizala'dan alırsan veya yurt dışından alıcaksan Whatgeek'te sorun yaşamazsın.

Stick driftin önemli olduğunu öğrendim, o da gamesir serilerinde başarılıymış anladığım kadarıyla. Gamesir alacak gibiyim ama hangisini alacağıma karar veremedim. Anladığım kadarıyla da asimetrik dpad kolay alışırım. Destekleriniz için de teşekkür ediyorum. Farklı bir öneri tavsiyesi olan varsa yarına kadar konuyu açık tutacağım. Tartışabiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,680
Üyeler
185,786
Son üye
Üniversite
Geri