9. nesil gamepad aldım sadece bunu bağlayacağım ve bilgisayar fazla uzak değil fiyatta uçmadan güzel bluetooth dongle önerisi istiyorum.
bunların kapsama alanı düşük olmuyor mu hocam ?Dün vergi dahil 50 liraya bunu aldım 9. nesil için gelince test edeceğim. İş görür muhtemelen.
Bir bilgim yok o konuda ama önceden benzerinin 4.0lığını kullandım idare ediyordu. Bu da idare eder diye düşünüyorum. Denemek için aldım bakalım kötüyse TRden bir şey alıp geçeceğim.bunların kapsama alanı düşük olmuyor mu hocam ?
kapsama alanı 1.5 metre oluyor bu tip dongleların masa başı kullanıcaksanız gamepadi alınabilirBunun için yorumlarınız nedir ?![]()
batcell Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı Çevirici Dönüştürücü Mini Bluetooth Adaptör Dongle 5.1 Yeni - Fiyatı, Yorumları
batcell Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı Çevirici Dönüştürücü Mini Bluetooth Adaptör Dongle 5.1 Yeni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bilgisayarla aramdaki mesafe en fazla 1 metre oluyor zaten tamamdır teşekkür ederimkapsama alanı 1.5 metre oluyor bu tip dongleların masa başı kullanıcaksanız gamepadi alınabilir