Yüce başbuğ
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 473
Ben bazı oyunları oynasamda bazılarını yine oynayamıyorum alışsan bile yine mouse gibi olmaz.
PC den Gamepad ile oynuyorumPlaystation mu aldın yoksa gamepad mi?
Her oyun zaten gamepad ile oynamaz. Mesela witcher 3 klavyede güzel. Ama pes,Fifa,Fall guys, Ve yarış oyunları gamepad ile oynanmalıEvet , öyle
Yani mouse kadar profesyonellik beklemiyorum tabiBen bazı oyunları oynasamda bazılarını yine oynayamıyorum alışsan bile yine mouse gibi olmaz.
Dying light oynuyordum ben gamepad le tabi ilkbaşta hiçbirşey yoktu şimdilerde vurabiliyorum tabi hedefe getirme falan mouse nin 2 3 katı zaman alıyor ama.Yani mouse kadar profesyonellik beklemiyorum tabi
Ama botları da vurabileyim yani![]()
Benim çok kayıyor yaDying light oynuyordum ben gamepad le tabi ilkbaşta hiçbirşey yoktu şimdilerde vurabiliyorum tabi hedefe getirme falan mouse nin 2 3 katı zaman alıyor ama.
witcher 3 niye gamepadla oynanmıyormuş güzel de oynaniyor bütün oyunlar gamepad la güzel oynanir biraz alıştırma yapmalıHer oyun zaten gamepad ile oynamaz. Mesela witcher 3 klavyede güzel. Ama pes,Fifa,Fall guys, Ve yarış oyunları gamepad ile oynanmalı
Witcher gibi oyunlar kolla daha iyi değil mi ?Her oyun zaten gamepad ile oynamaz. Mesela witcher 3 klavyede güzel. Ama pes,Fifa,Fall guys, Ve yarış oyunları gamepad ile oynanmalı
Alışmak için önerebileceğin oyun var mı ?witcher 3 niye gamepadla oynanmıyormuş güzel de oynaniyor bütün oyunlar gamepad la güzel oynanir biraz alıştırma yapmalı
Black.Alışmak için önerebileceğin oyun var mı ?
Kötü örnek verdim galibawitcher 3 niye gamepadla oynanmıyormuş güzel de oynaniyor bütün oyunlar gamepad la güzel oynanir biraz alıştırma yapmalı
Cs' yi ve Pubg'yi gamepad ile oynayan manyak var mı ?Kötü örnek verdim galibaAma GTA 5, CS GO, PUBG gibi oyunların gamepadden oynanması daha zor
PUBG'nin konsol versiyonunu oynayanlarCs' yi ve PUBG'yi gamepad ile oynayan manyak var mı ?