Gamepad ile Oynamaya Alışır Mıyım ?

Ben bazı oyunları oynasamda bazılarını yine oynayamıyorum alışsan bile yine mouse gibi olmaz.

Dying light oynuyordum ben gamepad le tabi ilkbaşta hiçbirşey yoktu şimdilerde vurabiliyorum tabi hedefe getirme falan mouse nin 2 3 katı zaman alıyor ama.
Benim çok kayıyor ya
Alışmadığımdan herhalde

Her oyun zaten gamepad ile oynamaz. Mesela witcher 3 klavyede güzel. Ama pes,Fifa,Fall guys, Ve yarış oyunları gamepad ile oynanmalı
witcher 3 niye gamepadla oynanmıyormuş güzel de oynaniyor bütün oyunlar gamepad la güzel oynanir biraz alıştırma yapmalı

Her oyun zaten gamepad ile oynamaz. Mesela witcher 3 klavyede güzel. Ama pes,Fifa,Fall guys, Ve yarış oyunları gamepad ile oynanmalı
Witcher gibi oyunlar kolla daha iyi değil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

witcher 3 niye gamepadla oynanmıyormuş güzel de oynaniyor bütün oyunlar gamepad la güzel oynanir biraz alıştırma yapmalı
Alışmak için önerebileceğin oyun var mı ?

Zamanla alışılır. Alışma sürecinde oyunda auto aim/aim assist vb. özellikleri kullanabilirsiniz.

Auto aimin aşırı kuvvetli olduğu oyunlarda ise (Ör. GTA, RDR2...) oyun otomatik olarak düşmanın göğüs bölgesine nişan alır genelde, oradan auto aim nişan aldıktan sonra kafaya nişan almaya çalışarak kendinizi geliştirebilirsiniz.

Kötü örnek verdim galiba :D Ama GTA 5, CS GO, Pubg gibi oyunların gamepadden oynanması daha zor

Geri