Gamepad ile Oynamaya Alışır Mıyım ?

Cs' yi ve PUBG'yi gamepad ile oynayan manyak var mı ?
Apex Legends' i gamepad ile oynuyorum bilgisayardan ranked girecek kadar delirmedim ama normal oyunları da 1-2 kille kapatıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kolu kalibre et, bir de kuvvet kazancı özelliği varsa 2-3 kademeli artış onu aç çok lazım oluyor

Son düzenleme:
Apex Legends' i gamepad ile oynuyorum bilgisayardan ranked girecek kadar delirmedim ama normal oyunları da 1-2 kille kapatıyorum

Kolu kalibre et, bir de kuvvet kazancı özelliği varsa 2-3 kademeli artış onu aç çok lazım oluyor
Nasıl yapılıyor hocam?
Kol f310

gamepad çok daha zevk verir çünkü oyun için tasarlanmış bir alettir siz o gamepade alıştığınız zaman klavyenin yüzüne bakmazsınız en azından ben öyleyim

gamepad çok daha zevk verir çünkü oyun için tasarlanmış bir alettir siz o gamepade alıştığınız zaman klavyenin yüzüne bakmazsınız en azından ben öyleyim
O kadar mı yav ?

Daha bu sene pcye geçtim bundan önce Xbox one da R6 maindim ve rankim diaydi. Ama sana şöyle deyim alışıp en üst seviyede oynamak için en az 3 4 yıl oynamak gerekiyor.

Gamepadle sadece yarış oyunları ve tır oyunları oynuyorum. Gamepad i bunlari oynamak için aldim. Daha fareyle zor oynuyorum shooter oyunlarını. Gamepadle hic oynayamam.🤣

ben deneyimlemedim hocam pc de gamepad ama aynı mantıkla çalışıyor diye varsaydım farklıysa özür dilerim silerim mesajımı
Yok hocam estağfurullah niye silesiniz ki
Bende duydum sadece belki sizinki doğrudur

Daha bu sene pcye geçtim bundan önce Xbox one da R6 maindim ve rankim diaydi. Ama sana şöyle deyim alışıp en üst seviyede oynamak için en az 3 4 yıl oynamak gerekiyor.
Singleda botları vursam yeter

Singleda botları vursam yeter :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,874
Üyeler
183,483
Son üye
Emirnnjjj
Geri