Neler Yeni

Gamepad İncelemesi (30$ Vergi Hariç)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,676
İsim
Diyarhan
Merhaba, Bende g5 pro var muazzam kol çok memnunum. Ancak macro tuşu yetmiyor bana 4 tane macrosu olan kol önerebilir misiniz ? Mesela vader 3 - 4 prolarda 6 tane var ama aşırı pahallı
X20 var ama o da yetersiz kalır. Bakayım hemen.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Süleyman Selim Avseren
Merhaba, Bende g5 pro var muazzam kol çok memnunum. Ancak macro tuşu yetmiyor bana 4 tane macrosu olan kol önerebilir misiniz ? Mesela vader 3 - 4 prolarda 6 tane var ama aşırı pahallı
Pxn p5

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,676
İsim
Diyarhan
Eğer alınabilir durumda olursa çok iyi olur.
Screenshot_2025-03-31-10-08-32-407_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Efe Metin
Konuda Geçicek Modeller (Test Görsellerini Hepsini Bulmaya Çalışıyorum) Listedeki ürünlerin geneli A ve B tierdir.

Listede Xbox Gamepad i Referans Alıcağım

Machenike G5 Pro 50$
EasySMX X10 55$
Xbox 9. Nesil 65$
Machenike G1 Pro 45$
EasySMX X15 35$
Gamesir T4 PRO 30$

Bazı modelleri kısa süreli bazılarını uzun süreli kullandım genel olarak eksiklerinden bahsederim ona göre seçimde bulunursunuz.

MACHENIKE G5 PRO

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Listedeki favori üründür. 1000HZ destekli RGB ışıklandırmaya sahip mekanik butonu halleffect gamepad. Ergonomi ve malzeme kalitesi olarak Xbox dan daha iyidir. Bataryalı olduğu için hafif sayılır. Üzerinde bulunan kapak pek kaliteli olmasada sökünce ortaya çıkan görüntü çirkin olduğu için kapaklı kullanım daha doğru olur. 30 doların altına düşerse kesinlikle alınması gereken bir ürün. Mümkünse güneş gören bir odanız varsa siyah modelini alın. Beyaz modelinde analoglarda sararma oluyor.

Analoglar mükemmel kalitede ölü bölge yok çember değerleri gayet güzel doğruluk payı %1 in altında.

+ Yüksek Hz Değeri
+ Mekanik Butonlar

- Kutu İçeriği Zayıf
- Dpad kısmı 4 Eksenli
- Analog Derinliği Yok (Parmağınız içine oturmuyor)
- V2 modeli dışında Gecikme değerleri kötü olabiliyor.

EASYSMX X10

Görsellerini bulamadım ama bu modelide kısa süreli deneyimledim. Malzeme kalitesi olarak G5 Pro nun gerisinde oluyor ama ona göre artıları da mevcut. Bu üründe Mekanik butonlara sahip ve 1000hz 2.4ghz Bağlantısı var. İki modelde BT üzerinden 125hz ile çalışıyor. X10 un artısı kablolu olarak G5 Proya göre daha yüksek hz değeri alıyor.

% 0.4 gibi bir hata payı oluyor gayet normal %2 ye kadar olanlar sorun teşkil etmiyor. Ölü bölgesi neredeyse yok denicek kadar az.

+ Kutu içeriği çok daha zengin
+ Tuşları G5 Pro ya göre daha güzel hissettiriyor.
+ Analogları kavraması daha kolay

- Malzeme kalitesi üst yüzey hariç zayıf

XBOX 9. NESİL

Alıntıyı görüntüle

En uzun kullanımı Xbox ile yaptım. Benim için tek ve en büyük avantajı Xbox desteği olması her uygulamada sorunsuz bir şekilde kullandım. Malzeme kalitesi pürüzsüz ve gayet yeterli. Malesef 2.4ghz desteği olmadığı için 125hz e takılı kalıyoruz ama 125 in 125 ini sağlıklı bir şekilde veriyor kötü bir tarafı BT alıcısı kötüyse sorun çıkarabiliyor. Pilli olması benim için büyük işkence oyun sırasında bitmesi durumunda tutukluk yapan silah gibi uğraştırıyor. Ayrıca Listedeki en pahalı ürün olduğu için ileride tekrar almayacağım anlamına geliyor. Malesef ki ölü bölgesi ve Analoglar ciddi anlamda kötü.

+ Platform Desteği
+ Kolay Tutulabilir Analog
+ Trigger Hassasiyeti

- Yavaş Bağlantı Hızı
- Yüksek Analog Ölü Bölgesi
- Batarya Problemi

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Analog taşmasının sebebi analog ayaklarının alanının geniş olması dikkatli bir şekilde çevrilirse alandan taşmıyor ama oyun sırasında kimse o şekil kullanmayacaktır.

EasySMX X15

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

EasySMX X15 kesinlikle Xbox ın rakibi olan bir ürün ne aşağıda ne yukarıda tam karşısında. Öncelikle alt yüzey dışında malzeme kalitesi aynı tuş hissiyatı kişiden kişiye değişsede neredeyse aynı izlenimi veriyor. Ekstra butonlarının olması çoğu oyunda rahatlık sağlıyor. Genel olarak hissedilir eksikliği triger da ölü bölge olması %5-10 arası bir bölge var ve mesafesi kısa olduğu için ets2 gibi oyunlarda ara hızlarda gitmek zorlaşıyor.

+ Yüksek Hız
+ Düşük Gecikme
+ Aydınlatma
+ Uygun Fiyat

- Trigger
- Kutu İçeriği (50₺ lik ürün kutusu gibi)

Kablosuz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kablolu
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

MACHENIKE G1 PRO

Malzeme olarak kesinlikle listedeki en ucuz malzemeyi kullanmışlar. Onun dışında Trigger o kadar kısa mesafeli ki Ölü bölge olmasına karşılık %5 payı 0 yaptım anca düzgün oldu. Tuşların hissiyatı çok ucuz içerisi boş gibi hissettiriyorlar Bana göre tek artısı aşırı hafif ve kablolu gecikme değeri çok çok iyi. TMR olayını detaylı test edince anlarım.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
GAMESIR T4 PRO

Alıntıyı görüntüle

Listedeki rakiplerine göre artısı bulunmuyor. Uygun fiyata bulunursa alınabilir.

+ Telefon için kullanışlı bir ürün hem hafif hemde kutu içeriği zengin. Telefon montajı için aparatı var.

- Malzemesi ve hızı normal denilecek bir ürün çok uygun değilse alınmamalı.

GAMESİR T4 KALEİD

Kablolu ürün sorun değilse kesinlikle kaliteli bir ürün kötü yanı şu anda ciddi anlamda pahalı ve satışı her yerde yok. 2. Elde 1 tane ilan var alıp kullanmanızı öneririm.

Çoğu görseli bulunca ekleyeceğim. Listedeki ürünlerin fiyatlandırması değişse de şu şekil olmalı.

X15 ve G1 Pro 20-25 dolar
X10 ve G5 Pro 30-35 dolar

Bu fiyatlara farklı ürünler var ama en dikkat çekici dolu ürünler bunlar. Örn : direwolf 30 dolar ama kalite bakımından g5 pronun X10 un altında o yüzden pek alınmaması lazım. 8Bitdo ürünleri ilgimi çekmediği için almadım.
Ben Stormcloud Vapor Edition'ı 2500'e aldıydım. Şarj edilebilir pil de aldım. Senin dediğin gibi tek sıkıntı Bluetooth, onu da adaptör alacağım, kablosuz adaptör. Onunla birlikte rahatlayacağım.

Kekstra

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
can
Hocam bu cok ilginc gözüküyor, markayı ilk defa duydum ama özellikleri A üzerinden A. Temin edebilirsem bunu bir denemek isterim sizde varmı bu ürün? Aliexpresste buldum ama limiti aşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer alınabilir durumda olursa çok iyi olur. Alıntıyı görüntüle
Hocam çok düz duruyor buda, artık çinliler 2000 HZ kablolu ve 1000 Hz kablosuz çıkarıyorlar. Bunda dongle 250hz buda epey düşük gibi

Son düzenleme:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,676
İsim
Diyarhan
Hocam bu cok ilginc gözüküyor, markayı ilk defa duydum ama özellikleri A üzerinden A. Temin edebilirsem bunu bir denemek isterim sizde varmı bu ürün?

Hocam çok düz duruyor buda, artık çinliler 2000 HZ kablolu ve 1000 Hz kablosuz çıkarıyorlar. Bunda dongle 250hz buda epey düşük gibi
8000Hz yaptılar.

Bu arada dongle ile 500hz güncelleme ile 1000 e çektikleri söyleniyor.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Süleyman Selim Avseren
Hocam bu cok ilginc gözüküyor, markayı ilk defa duydum ama özellikleri A üzerinden A. Temin edebilirsem bunu bir denemek isterim sizde varmı bu ürün?
Kendimde yok lakin birkaç yabancı kanalın incelemesini izledim. Yeterli param olduğunda koleksiyonuma eklemek istediğim modellerden biri. Pxn p5 8k da var 8000hz polling rate olan ama o model gümrükten geçmiyor malesef. Parasının hakkını fazlasıyla veren bir kol bu, marka ne kadar bilinmese de

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
furkan
İncelemeniz için teşekkürler. G1 pro hakkındaki yorumunuz, ürün gelince acaba hiç açmayıp satsam mı? Sorusunu sordurttu. O zaman x15 alayım dedim ama temu'da stokta yok ve messengerdan easysmx'e bu konuda mesaj attığımda temu tarifeleri (ne demek anlamadım) nedeniye şimdilik satılmayacağını söylediler. Napacağım konusunda kafam karıştı.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,676
İsim
Diyarhan
İncelemeniz için teşekkürler. G1 pro hakkındaki yorumunuz, ürün gelince acaba hiç açmayıp satsam mı? Sorusunu sordurttu. O zaman x15 alayım dedim ama temu'da stokta yok ve messengerdan easysmx'e bu konuda mesaj attığımda temu tarifeleri (ne demek anlamadım) nedeniye şimdilik satılmayacağını söylediler. Napacağım konusunda kafam karıştı.
Elimde X15 var ve G1 Proya şans vermek işin onu kullanıyorum. Stok geldiğinde X15 sipariş ediceğim kesin. TMR dışında bir artısı yok onu da pek hissetmedim. Yüzeydeki tuşları çok ince ve küçük tıklaması zor. Uygun fiyata aldıysanız kullanın derim veya x15 alın ikisini karşılaştırın hangisi hoşunuza giderse.

Kekstra

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
can
Kendimde yok lakin birkaç yabancı kanalın incelemesini izledim. Yeterli param olduğunda koleksiyonuma eklemek istediğim modellerden biri. Pxn p5 8k da var 8000hz polling rate olan ama o model gümrükten geçmiyor malesef. Parasının hakkını fazlasıyla veren bir kol bu, marka ne kadar bilinmese de
8K güzel görünüyor evet. Ama PXN gamepadla testlerine de baktım epey gecikme var onu da belirtmem lazım. 8K ile bu sorunu çözmüşler ancak kablosuz perfomansı vasat görünüyor. Bu modeli satan bir site bulabilirsem bedel düşük gösterilip alınabilir aslında

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vahit Sarıkaya
Easysmx x15 ler kaça satılıyordu. Stok beklemek lazım mı yoksa 1500tl ye sıfır olrak satanlardan alınır mı?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,676
İsim
Diyarhan
Easysmx x15 ler kaça satılıyordu. Stok beklemek lazım mı yoksa 1500tl ye sıfır olrak satanlardan alınır mı?
1500 e sıfır alınabilir. 870tl felandı o da 1500tl yapıyordu. Kampanya kuponla alınmadığı sürece tr den alınır.

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Ayetullah Taylan
Elinize sağlık benim için çok faydalı bir inceleme. Bende Gamepad arayışındayım bugün bir abiyle anlaştık sıfır kapalı kutu 1200 tl ye Machenike G1 Pro için. Çarşamba günü almaya gideceğim bu paraya değer mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,164
Üyeler
171,312
Son üye
osi4
Top Bottom