İndirim, cashback vs olursa en iyisi bu. Düşüncelerim aynıYukarıda zaten yazıyor.Şuan da F710 almayı düşünüyorum..
https://www.amazon.com.tr/Ultimate-...se&keywords=8bitdo&qid=1713040439&sr=8-1&th=1 azdaha bütçe çıkarak yurt dışından bunu almanızı öneririm F710dan 10 kat daha iyidirYukarıda zaten yazıyor.Şuan da F710 almayı düşünüyorum..
ben de almayı düşünüyordum xbox yerine alınır mıhttps://www.amazon.com.tr/Ultimate-kablosuz-kumanda-Windows-Raspberry/dp/B0C4T36SH3/ref=sr_1_1?dib=eyJ2IjoiMSJ9.hxqJq70c43o1BdDi5y3tJ5-tmGtOlSeqC4n1m_TZ3d6OvgJupAzUYOtiTniOZ2hyVe7RNGCou8cQwVLPDRCwwliN6wrNh9hNtFueuo5YBiGh0VelpWcQY-URYSzg0gTIwWAlYoi8aNCDAKqNrSGAjl8O1b-VDesUw4ybrE0N5tlJ0_nAZr9srNee_qreDd0J3qEHQIRxt93XxRUuxtJ-TdfbfUX7uoT2ahqgXzpzq6dIhnhz97wo-_SHjiqXBxFXwy5aZx79_9SsapkOk-yys77kTSTW71VE5zPi5CC- BoU.J8qksVRin16kGQbwI1Jw_12q513lCYjNAfcP_lXaJNw&dib_tag=se&keywords=8bitdo&qid=1713040439&sr=8-1&th=1 azdaha bütçe çıkarak yurt dışından bunu almanızı öneririm F710dan 10 kat daha iyidir
bende 9.nesil xbox var bit doyu kullanmadım ama bu fiyatta kesinlikle alınır benceben de almayı düşünüyordum xbox yerine alınır mı
pili sorunYan sanayi veya eski bir ürün alacağınıza üstüne para koyup kaliteli bir Xbox gamepadı almak daha mantıklı geliyor bana. Ömürlük alıyorsun sonuçta öyle kolay bozulan bir şey değil.
Ben hiç pilden sıkıntı çekmiyorum şarj edilebilir pil bile alabilirsiniz fakat ben direkt pil alıp kullanıyorum. Bimde migrosta çok ucuza piller var zaten tatmin edici bir süre idare ediyor.pili sorun
bide ben hep dualshock tipi joystick kullandım bunu hiç kullanmadım nasıl olurBen hiç pilden sıkıntı çekmiyorum şarj edilebilir pil bile alabilirsiniz fakat ben direkt pil alıp kullanıyorum. Bimde migrosta çok ucuza piller var zaten tatmin edici bir süre idare ediyor.
Alışırsınız diye düşünüyorum birbirlerinden çok da farklı değillerbide ben hep dualshock tipi joystick kullandım bunu hiç kullanmadım nasıl olur
F310Yukarıda zaten yazıyor.Şuan da F710 almayı düşünüyorum..
kablolu joystick almak eşşekliktir hepsi bozuluyor 10 tane bozuldu bende