Direk dualsense ikinci el bile olur, beyaz ve siyah almayın işiniz garanti olsun ilk çıkan dualsenseler sol stick arızası yaşayabiliyor.
DualSense ya da Xbox dışında kol tercih etmeyin bu bütçede.
Çok teşekkürlerr.Sony dualsense veya xbox 9.nesil olmuyorsa gc30 v2 bakabilirsin.
Dualsense'in PC uyumu nasıl? PCde kullanacağım Xbox daha iyi mi olur?Direk dualsense ikinci el bile olur, beyaz ve siyah almayın işiniz garanti olsun ilk çıkan dualsenseler sol stick arızası yaşayabiliyor.
Sıkıntısız çoğu oyun kendinden destekliyor artık dualsenseyi bence dualsense daha iyiÇok teşekkürlerr.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dualsense'in PC uyumu nasıl? PCde kullanacağım Xbox daha iyi mi olur?
Benim bildiğim xbox daha iyi pc için ama dualsense de iş görür her türlü ya.Çok teşekkürlerr.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dualsense'in PC uyumu nasıl? PCde kullanacağım Xbox daha iyi mi olur?
Microsoft Xbox Wireless Controller Siyah, 9. Nesil https://amzn.eu/d/472HOfJKablosuz gamepad arıyorum. F710 dışındaki tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Ben sıfır şekilde dualsense siyah almıştım ( sonu 1A kodlu seriden) playstation oyunlarında zaten muazzam çalışıyor ancak diğer oyunlardada pek bi sorun yaşamadımBende öyle biliyorum bir bakalım hangisini uygun denk getirirsem. Eyvallah brom.
Sıfır mı? Teşhir ürünü mü?