Neler Yeni

Yardım Gamepad önerisi acil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Monster pusat için sert diyorlar analog için, ve kronikleri varmış anlamadım. Onun dışında x15 veya datafrog bakabilirim.
monsterin kroniklerini bilmiyorum, ancak 1300tl için güzel bir gamepad. analog biraz sert ama kullanırken pek üzmedi beni. dpad ve diğer tuşları normal. şu x05 gamepad de güzel duruyor üzmez seni. Bütce gamepad için ikisi de iyi bence

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Ege
easyxmx 15 bekliyeceğim o zaman herkes onu öneriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam herkes easyxmx 15 öneriyor?
Screenshot_2025-03-05-13-49-35-985_com.einnovation.temu-edit.jpg
Bekliyorum hâla Bakırköy den geliyor gözüküyor

Yukosss

80+ Bronze
Aliexpressten daha önce hiç alışveriş yaptınız mı

İlk kullanıcı indirimiyle belki güzel bişeyler bulabiliriz
Yapmıştım hocam ama yeni hesap açabilirim.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren
monsterin kroniklerini bilmiyorum, ancak 1300tl için güzel bir gamepad. analog biraz sert ama kullanırken pek üzmedi beni. dpad ve diğer tuşları normal. şu x05 gamepad de güzel duruyor üzmez seni. Bütce gamepad için ikisi de iyi bence
X05 bence fiyatında çok daha iyi bir kol

Yapmıştım hocam ama yeni hesap açabilirim.
Hocam bakarsanız yeni hesaptan eğer flydigi dune fox, gamesir nova lite ve pxn p5 modellerine bakabilirsiniz

Yukosss

80+ Bronze
X05 bence fiyatında çok daha iyi bir kol

Hocam bakarsanız yeni hesaptan eğer flydigi dune fox, gamesir nova lite ve pxn p5 modellerine bakabilirsiniz
Aliexpress de efsane kollar var sanırım oradan alacağım bu üçü harici bir şey bakmalı mıyım?

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren
Aliexpress de efsane kollar var sanırım oradan alacağım bu üçü harici bir şey bakmalı mıyım?
Aklıma ilk bu üçü geldi, 8bitdo ultimate c de bulabilirsiniz gene bu fiyatlara ama bu üçü benim önceliğim olurdu sanırım

Yukosss

80+ Bronze
Artı olarak hallefect olayı ne oluyor?

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren
Gebe atarsanız eğer değerlendirebilirim

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren
Hocam klasik kollar gibi fiziksel bir joystick veya trigger yerine mıknatıslı sürtünmesiz bir sistem kullanıyorlar. Sürtünmesiz olduğu için kolun stick drift yapka süresi baya uzuyor ve biraz daha hassas hale geliyor kollar. Monsteri önermememin en büyük sebeplerinden birisi aynı fiyata hem stick hem tetiklerde hall effect bulunan kollar olması. Mantıksız fiyatına göre. Easysmx x05te bile var

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Berker Mısırlıoğlu
özelliklerine dikkat et; pil, titreşim motoru, 2.4ghz olması, tetiklerind hall effect olması. aliexpreste güzel şeyler varsa özelliklerine bakıp alınabilir. %60 vergiyi unutmayın ama. monster ve x05 uğraşmadan alınabilir bence x05'in özellikleri güzel kullanan ve beğenenler varsa alınır. mor ve beyaz renkleri de baya iyi duruyo :D

sadece mıknatıs olayı değil ne kadar basarsan o kadar işliyor. forza'da vs az basarsan az gidersin full basarsan tam gaz gidersin gibi. Gamepadde olması gereken bir özellik. Yani ayarlanıyor da hep öyle olmasına gerek yok, az bir miktar bastığında tam işlemesini de sağlayabilirsin
Hocam klasik kollar gibi fiziksel bir joystick veya trigger yerine mıknatıslı sürtünmesiz bir sistem kullanıyorlar. Sürtünmesiz olduğu için kolun stick drift yapka süresi baya uzuyor ve biraz daha hassas hale geliyor kollar. Monsteri önermememin en büyük sebeplerinden birisi aynı fiyata hem stick hem tetiklerde hall effect bulunan kollar olması. Mantıksız fiyatına göre. Easysmx x05te bile var
monsterda hall effect var diye biliyorum, ama yoksa alınmaz kesinlikle. attığım linkten x5 mutlu eder kesinlikle

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren
özelliklerine dikkat et; pil, titreşim motoru, 2.4ghz olması, tetiklerind hall effect olması. aliexpreste güzel şeyler varsa özelliklerine bakıp alınabilir. %60 vergiyi unutmayın ama. monster ve x05 uğraşmadan alınabilir bence x05'in özellikleri güzel kullanan ve beğenenler varsa alınır. mor ve beyaz renkleri de baya iyi duruyo :D

sadece mıknatıs olayı değil ne kadar basarsan o kadar işliyor. forza'da vs az basarsan az gidersin full basarsan tam gaz gidersin gibi. Gamepadde olması gerekn bir özellik
Hocam o ne kadar basarsan olayı klasik analog kollarda da var ki hala çok büyük pro kol yapan markalar analog kol üretmeye devam ediyor. Hall effect ve bir yeni teknolojisi olan TMR'ın asıl olayı hassaslık ve uzun ömür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,565
Üyeler
170,207
Son üye
Winud
Top Bottom