Neler Yeni

Yardım Gamepad önerisi acil.

Yukosss

80+ Bronze
özelliklerine dikkat et; pil, titreşim motoru, 2.4ghz olması, tetiklerind hall effect olması. aliexpreste güzel şeyler varsa özelliklerine bakıp alınabilir. %60 vergiyi unutmayın ama. monster ve x05 uğraşmadan alınabilir bence x05'in özellikleri güzel kullanan ve beğenenler varsa alınır. mor ve beyaz renkleri de baya iyi duruyo :D

Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece mıknatıs olayı değil ne kadar basarsan o kadar işliyor. forza'da vs az basarsan az gidersin full basarsan tam gaz gidersin gibi. Gamepadde olması gereken bir özellik

monsterda hall effect var diye biliyorum, ama yoksa alınmaz kesinlikle. attığım linkten x5 mutlu eder kesinlikle
Bak bu güzelmiş ya 2 taksit olsa çekerdim direkt.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren
Monsterda hall effect yok diye biliyorum bu arada, daha dün sitelerini inceledim

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Hocam o ne kadar basarsan olayı klasik analog kollarda da var ki hala çok büyük pro kol yapan markalar analog kol üretmeye devam ediyor. Hall effect ve bir yeni teknolojisi olan TMR'ın asıl olayı hassaslık ve uzun ömür.
Monsterda hall effect yok diye biliyorum bu arada, daha dün sitelerini inceledim
doğrudur, bazı kollarda o ne kadar basarsan o kadar işler olayı bazı ucuz kollarda yoktu. Tmr olayını ilk defa duydum ama daha yaygınlaşması lazım ucuz kollarda şimdilik yok gibi. dediğniiz gibi monsterda yoksa alınmaz o zaman. Bu x5 gamepad baya hoşuma gitti pili de güzel. ben ikna oldum :D
Bak bu güzelmiş ya 2 taksit olsa çekerdim direkt.
Aynı satıcı hepsiburada'dan da satıyor 200tl daha pahalı. buradan taksit oluyordur belki.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enis Solak
Ben 8bitdo ultimate 2c wireless aldım ve trigger tuşları baya bir basınca algılıyor, gta da araba sürerken frenleme yaparken klavyedeymiş gibi sert frenleme yapıyorum, yumuşak yapmak için baya alışmak lazım milim milim basmak gerek. Analog tuşlarda da %15 kadar ölü bölge gözüküyor internette test ettiğimde. Çok fazla kullanmadığım için ve daha önce başka gamepad kullanmadığım için şuanlık sorun değil benim için ancak not olarak burada kalsın bu yazdığım.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren
Ben 8bitdo ultimate 2c wireless aldım ve trigger tuşları baya bir basınca algılıyor, gta da araba sürerken frenleme yaparken klavyedeymiş gibi sert frenleme yapıyorum, yumuşak yapmak için baya alışmak lazım milim milim basmak gerek. Analog tuşlarda da %15 kadar ölü bölge gözüküyor internette test ettiğimde. Çok fazla kullanmadığım için ve daha önce başka gamepad kullanmadığım için şuanlık sorun değil benim için ancak not olarak burada kalsın bu yazdığım.
2c için bunu çok sık duymaya başladım. Ama bildiğim kadarıyla kolda 0 deadzone modu olması lazım(gamesir nova lite ile karıştırmıyorsam eğer) kullanım kılavuzuna göz gezdirir misiniz

Yukosss

80+ Bronze
%15 büyük bir oran hocam iade neden etmediniz?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Replika ds4 alacaksan anunnaki marka al piyasada ki en kaliteli marka o.Ölü bölge falan orjinalinden farksız.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enis Solak
2c için bunu çok sık duymaya başladım. Ama bildiğim kadarıyla kolda 0 deadzone modu olması lazım(gamesir nova lite ile karıştırmıyorsam eğer) kullanım kılavuzuna göz gezdirir misiniz
Bu bahsettiğim oran zaten onu açınca oluyor. Artı ve eksiye bir süre basınca açılıyordu onu açmadan 17 18 falan oluyor.

%15 büyük bir oran hocam iade neden etmediniz?
Bilmiyorum beni öyle rahatsız etmedi yani hissetmedim, kullanılabilir gibi geldi. Fc24 oynarken herhangi bir olumsuzluk yaşamadım ha başka bir kol kullansam belki farkı anlarım ama şuan dediğim gibi olumsuzluk sezmedim.

Yukosss

80+ Bronze
Bu bahsettiğim oran zaten onu açınca oluyor. Artı ve eksiye bir süre basınca açılıyordu onu açmadan 17 18 falan oluyor.

Bilmiyorum beni öyle rahatsız etmedi yani hissetmedim, kullanılabilir gibi geldi. Fc24 oynarken herhangi bir olumsuzluk yaşamadım ha başka bir kol kullansam belki farkı anlarım ama şuan dediğim gibi olumsuzluk sezmedim.
Hocam nerden aldınız bence iade edin eğer varsa hakkınız.

Replika ds4 alacaksan anunnaki marka al piyasada ki en kaliteli marka o.Ölü bölge falan orjinalinden farksız.
Hocam ds4 elimden tonlarca geçti çakmaları eninde sonunda patlıyor bir yerde ve elim artık ds5 tarzı böyle kollara alıştı ds4 çok ufak ve ince geliyor :) ama tavsiyeniz için teşekkür ederim.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enis Solak
Hocam nerden aldınız bence iade edin eğer varsa hakkınız.

Hocam ds4 elimden tonlarca geçti çakmaları eninde sonunda patlıyor bir yerde ve elim artık ds5 tarzı böyle kollara alıştı ds4 çok ufak ve ince geliyor :) ama tavsiyeniz için teşekkür ederim.
23 şubatta amazondan almıştım, iade süresi geçmiştir büyük ihtimal.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren

Hocam evet gamepadla'da da baya yüksek gözüküyor o oran. Normal bir kullanıcıyı etkilemez lakin yarış oyunu vb oynayacak kişiler için hoş değerler değil

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enis Solak
Hocam evet gamepadla'da da baya yüksek gözüküyor o oran. Normal bir kullanıcıyı etkilemez lakin yarış oyunu vb oynayacak kişiler için hoş değerler değil
Evet dediğim gibi fivem de project streette yarışırken düzgün fren yapamıyorum o canımı sıktı ama çokta bir önemi yok ben gamepad deneyimlemek için almıştım. Askerden sonra xbox kollarından alıp bunu kardeşime bırakıcam zaten önemi yok yani.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Selim Avseren
Evet dediğim gibi fivem de project streette yarışırken düzgün fren yapamıyorum o canımı sıktı ama çokta bir önemi yok ben gamepad deneyimlemek için almıştım. Askerden sonra xbox kollarından alıp bunu kardeşime bırakıcam zaten önemi yok yani.
Hocam orijinal xbox yerine easysmx x10 veya kablosunu sorun etmezseniz gamesir khaleid önerebilirim. Veyahut aliexpress sorun olmazsa flydigi direwolf 3

Khaleid xbox lisanslı bir koldur bu arada

23 şubatta amazondan almıştım, iade süresi geçmiştir büyük ihtimal.
Bu arada iade süresi 1 ay diye biliyorum sanırsam geçmemiş daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,647
Üyeler
170,227
Son üye
saybork
Top Bottom