Yardım Gamepad önerisi lazım

ReelJoker

80+
Reaksiyon skoru
45
Bütçe
1700
Merhaba ey bilgin insanlar, EA FC oynuyorum aktif olarak monster gamepad kullanmaktayım ama memnun değilim. Kullandığım gamepad yerine Gamepower force RGB veya claw's tactical combat almayı düşünüyorum ikisi arasında hangisini tercih etmeliyim ? Yada 1700TL'ye kadar önerebileceğiniz başka ürün varmıdır?

Şimdiden destek için teşekkürler.

İlk linkteki throne modeli al, o fiyata alabileceğin en iyisi

daha yeni f710 aldım ben memnunum şahsen
Daha iyi modeller var F710 ve F310 artık çok eski modeller ve ayrıca F710 pil ile çalıştığından dolayı ekstra ağırlık katıyor ve cüsseside büyük olduğu için elde ergonomik bir tutuş sağlanamıyor

BigBig Won Aether veya ATK Battle Axe’e bakın. Biraz daha bütçe dostu olsun isterseniz Gamepower Force’u tercih edebilirsiniz. Ne F710 ne F310 eski modellerin hiçbirine yanaşmayın. 8–10 yıllık eski gamepadler uzun ömürlü ya da kaliteli değil; alınacak ürünler değiller. Bu tür ürünleri önerenler genelde gamepad sektöründe bilgisi olmayan kişiler oluyor; bu yüzden bu önerilere fazla kulak asmamanızı öneririm.

Gamepower force gamepadi 820tl ye aldım
Bence yine indirime düşer.

Daha iyi modeller var F710 ve F310 artık çok eski modeller ve ayrıca F710 pil ile çalıştığından dolayı ekstra ağırlık katıyor ve cüsseside büyük olduğu için elde ergonomik bir tutuş sağlanamıyor
Hocam ben burda konu açtığımda kimse bunları söylemedi ben de aldım, hiç xbox tarzı konsol kullanmadığımdan mütevellit o tarz konsol almak istemedim onun yerine ps kolu gibi joystickleri yan yana olan kollardan tercih etmeye çalıştım orda da herkes bu kolu önerdi. Pişman değilim ama sizin dediğinize göre daha iyileri varmış keşke o zaman da yönlendiren çıksaydı ya :/

Hocam ben burda konu açtığımda kimse bunları söylemedi ben de aldım, hiç xbox tarzı konsol kullanmadığımdan mütevellit o tarz konsol almak istemedim onun yerine ps kolu gibi joystickleri yan yana olan kollardan tercih etmeye çalıştım orda da herkes bu kolu önerdi. Pişman değilim ama sizin dediğinize göre daha iyileri varmış keşke o zaman da yönlendiren çıksaydı ya :/
Xbox düzen hızlı alışılıyor aslında dert edilecek bir şey değil o iade şansınız varsa iade edin olmadı satması zor olur muhtemelen

Geri