Resimli falan olmayacak. Telefonda işkence olurdu.
Sadece 30 günde 1 kez verdiğiniz 30 TL için bu oyunları oynayabiliyorsunuz. Steam kütüphanem dolu gözüksün hava atim diyen biri değilseniz kesinlikle sizde Gamepass kullanmalısınız.
Not : Gamepass sisteminin tek handikapı güvenlik sebebiyle oyun dosyalarına erişim sağlanamadığından Türkçe yama kurma sıkıntı olabilir. Hiç kurulmaz demiyorum. İnternette ile yarayadığı belirtilen yardımcı programların kullanıldığı yöntemler var.
Gece gece fazla yorumlamak adına oyun açıklamalarını yazmadım. Mazur görün lütfen.
Ocak çıkarılan oyunlar :
PUBG: Battlegrounds
Pandemic: The Board Game (PC, Xbox)
Mount and Blade: Warband (PC, Xbox)
The Little Acre
Desperados III (PC, Xbox)
YIIK: A Postmodern RPG
Ghost of a Tale
Sadece 30 günde 1 kez verdiğiniz 30 TL için bu oyunları oynayabiliyorsunuz. Steam kütüphanem dolu gözüksün hava atim diyen biri değilseniz kesinlikle sizde Gamepass kullanmalısınız.
Not : Gamepass sisteminin tek handikapı güvenlik sebebiyle oyun dosyalarına erişim sağlanamadığından Türkçe yama kurma sıkıntı olabilir. Hiç kurulmaz demiyorum. İnternette ile yarayadığı belirtilen yardımcı programların kullanıldığı yöntemler var.
Gece gece fazla yorumlamak adına oyun açıklamalarını yazmadım. Mazur görün lütfen.
Benim bizzat merak ettiğim oyunlar
- It Takes Two
- Knockout City (Kardeşiniz zula oynayacağına bunu oynasın)
- Control
- Hades
- Ori serisi
- Crysis 1-2-3
- Forza 5
- Dishonored 1-2- Death of Outsider (manyak oyun oynayın lan bunu ben oynamadım ama hep lan şöyle bir oyun yapsalar diyordum meğer varmış)
- GEARS 5
- HALO Serisi 5 oyun
- Titanfall 1-2 (yayıncı youtuber bu oyunu oynamanız için yalvarıyor bak yapımcı değil youtuber)
- Star Wars: Jedi Fallen Order
- A Plague Tale: Innonce
- Twelve Minutes
- The Long Dark (bu oyunu da çok seviyorum. 3.bölümü oynarken format atılmak zorunda olmuştu. Ağlamak istemiştim)
- Battlefield 1
- Battelfield 3
- Battelfield 4
- Battelfield V 2.yıl sürümü (kallavi BFV)
- Outlast 2
- Undertale
- Stardew Valley
- We Happy Few
- Microsoft Flight Simulator
- Dead Cells
Diğerleri
- Desperados III
- Hollow Knight
- Fifa 21
- Fallout serisi 7 oyun
- Mass Effect 1-2-3
- Doom Eternal
- Prey
- Resident Evil 7 biohazard
- Yakuza 0 dan bilmem neresine (seriden 3 oyun Gamepass hizmetinden kaldırılacak)
- Back 4 Blood
- Firewatch (tatlı grafikleri olan hikayeli hayatta kalma oyunu yanlış bilmiyorsam)
- Frostpunk
- Mount and Blade : Warband
- Psychonauts 2
- Rage 2
- Sable
- NiEr: Automata (Enis Kirazoğlu her fırsatta öneriyor)
- Wasteland 3
- Mortal Kombat 11
- Sea of Thieves
- Hellblade:Senua's Sacrifise
Ocak çıkarılan oyunlar :
PUBG: Battlegrounds
Pandemic: The Board Game (PC, Xbox)
Mount and Blade: Warband (PC, Xbox)
The Little Acre
Desperados III (PC, Xbox)
YIIK: A Postmodern RPG
Ghost of a Tale