bugün başlasan 30 yıla bitebilirinanır mısınız skyrim'i hayatımda hiç oynamadım. Sizce geç mi oldu.
İlk çıktığında oynanamaz halde buglu olacağını düşünüyorumSelam arkadaşlar Starfield çıkışını beklerken oynanacak oyun önerilerilerini burada toplayabilir miyiz? ben de oyun arıyorum içine kapılıp gideceğim 7-8 saat başında kalacağım.
Starfield a başlarsın boşver. Skyrim i bitiremezsin , bitebilen bir oyun değilinanır mısınız skyrim'i hayatımda hiç oynamadım. Sizce geç mi oldu.
Bu kadar hype üzerine buglu, oynanamaz vaziyette bir oyun çıkarırlarsa başlarına bela olurİlk çıktığında oynanamaz halde buglu olacağını düşünüyorum
Starfield çıkana kadar ne önerirsiniz peki oyunsuz kaldım daStarfield a başlarsın boşver. Skyrim i bitiremezsin , bitebilen bir oyun değil
Geçen indirdim tekrar başladım öneririmŞimdi Starfield'ı bekliyorsun ama ben yine de ismini zikredeyim. Skyrim.
Hitman, sniper elite 5 , grounded, fm 23, fifa 23, sea of thieves, age of war. Şuan aklıma bunlar geldiBu kadar hype üzerine buglu, oynanamaz vaziyette bir oyun çıkarırlarsa başlarına bela olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Starfield çıkana kadar ne önerirsiniz peki oyunsuz kaldım da
ben sana sonra çıkacak oyun söyliyim 10 ekim de forza motorsportSelam arkadaşlar Starfield çıkışını beklerken oynanacak oyun önerilerilerini burada toplayabilir miyiz? ben de oyun arıyorum içine kapılıp gideceğim 7-8 saat başında kalacağım.
Soulslike oyun oynadınız mı hiç acaba bu aralar hevesliyim onlara ama geçen elden ring başladım beceremeyip sildim biraz öneriye ihtiyacım varGeçen indirdim tekrar başladım öneririm
Hitman
Persona 5
Chained Echoes (Hayatımda oynadığım en iyi hikayeli oyunlardan biridir kendileri önerilere açığım)
O oyunu da bekliyorum hocam forza serisini zaten çok seven birisiyimben sana sonra çıkacak oyun söyliyim 10 ekim de forza motorsport
Son dönemde hangi büyük yapım oynanabilecek düzeyde çıktı? 2. ayında alsaydınız daha iyiydiBu kadar hype üzerine buglu, oynanamaz vaziyette bir oyun çıkarırlarsa başlarına bela olur