Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
En sevdiğim rapçiydi full guys qeqweqw bari fall guys yazsaymış laFall guys zaten en sevdiğim fps oyunudur.
En sevdiğim rapçiydi full guys qeqweqw bari fall guys yazsaymış laFall guys zaten en sevdiğim fps oyunudur.
Sonrada gelip atarlanıyor küçük arkadaşımızEn sevdiğim rapçiydi full guys qeqweqw bari fall guys yazsaymış la
Kanka sen isminimi değiştirdin?allah koursun
gerçekten canım cok sıkıldı game passım var forza ındırıyorum game pass onerılerınede acıgımŞimdi hocam sen tam olarak ne istiyorsun? Askeri fps oyunu mu yoksa birinci şahıs herhangi bir oyun mu? hikayeli mi olsun yoksa online mı(emin olmak için soruyorum)
Eğer her oyna açığım dersen(sistem gereksinimlerine bakmadan)gerçekten canım cok sıkıldı game passım var forza ındırıyorum game pass onerılerınede acıgım
metro deneyecegım teşekkürlerHikaye dersen bioshock infinite der geçerim online dersen bf1-bf5 der geçerim. Azıcık sim olsun coop olsun dersende Sandstorm der geçerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer her oyna açığım dersen(sistem gereksinimlerine bakmadan)
Metro serisi bitirmediysen kesin bitir
Tomb raider serisi
forza seni kafadan 20 saat götürür. Sırf grafik yeter
witcher 3(milli oyunumuz bitirmişsindir ama genede söyliyim.)
bioshock infinite(beynin duman atcak söve söve oyunda ne oldu şimdi diye nete bakcan sonra da adamlar yapmış diycen
online olarak bf serisi sandstorm gta vs.
psikoljik korku dersen doki doki(gördüğünde gülme oyun fena)
şu an aklıma bunlar geldi.