Bende var ücretsiz geldi pc yi alırken hiç kullanmıyorum başkasına devrediliyosa devredimKonsol ve pc 80 TL
ultimate 120 TL oldu
Milletimize hayırlı uğurlu olsun
Hep birlikte bir oh çekelim OHHHHHH
Maalesef öyle bir şeyden bahsetmediler sadece şuan üye olanlar 1 ay daha aynı fiyattan devam edecek sonra zamlı fiyatı ödeyecekler.Eski kullanıcılar için sabit fiyat uygulaması var mı acaba? Örnek olarak Discord Nitro fiyatı en son aylık 75 TL olarak güncellendi fakat eski kullanıcılar 27 TL ödemeye devam edecek dendi. Eğer Gamepass içinde aynısı olursa hiç iptal etmem.
Onu bilmiyordum, bilgilendirdiğin için sağol.Maalesef öyle bir şeyden bahsetmediler sadece şuan üye olanlar 1 ay daha aynı fiyattan devam edecek sonra zamlı fiyatı ödeyecekler.
ps plus neyseki 10yıl alınabiliyor o yönden iyiMillet 3 yıllık stokladı, son 1 aydır falan geleceği belliydi zaten. Ben almadım pişman değilim.
Playstation sahipleri PS+ stoklayın bu arada ona da zam gelir.
Forza 5 alacaktım steam den baktım 300 TL 1 yıllık Gamepass de aynı fiyata denk geliyor 1 yıllık gamepass aldım sonra zam geleceğini duydum 3 yıla tamamladım 2026 ya kadar Forza 5 i doyasıya kadar oynarım bir sürü kaliteli oyun var gamepass de Steam de niye o kadar para bayılayım iyi bir yatırım yaptığımı düşünüyorumKonsol ve pc 80 TL
ultimate 120 TL oldu
Milletimize hayırlı uğurlu olsun
Hep birlikte bir oh çekelim OHHHHHH