🔥İndirim Gamepower 24" 240Hz 0.5ms 3.999 TL

moodyleta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
224
ikinci ekran olarak bile iş yapar güzel fiyat.

Troy kart indirimi ile 3.999 TL. Troy kartınız yoksa bile çok iyi fiyat 4.299 TL.

240hz ve 0.5ms e göre oldukça uygun bir fiyat ve dikey moddada kullanılabiliyor gördüğüm kadarıyla.

vallahi marka takıntısı olanlara ( eskiden bende çok yapardım) tek lafım o herkesin tavsiye ettiği msi g244f
monitörü aldım görüntü çamur gibi cok pisman oldum, yeni monitör arıyorum. bu monitörün özellikleri ve fiyatı cok iyi bence test etmek lazım.

vallahi marka takıntısı olanlara ( eskiden bende çok yapardım) tek lafım o herkesin tavsiye ettiği msi g244f
monitörü aldım görüntü çamur gibi cok pisman oldum, yeni monitör arıyorum. bu monitörün özellikleri ve fiyatı cok iyi bence test etmek lazım.
Aga emin ol aradaki fiyat farkına değecek bir şey yok ben geçen gün 2600tl ye dexim 165hz fast ıps aldım.
Aynı fiyata aldığım 75hz samsung ıps i 10a falan katlıyor renk konusunda.

@İsimbulamajim kral yorumun nedir? Ben kaçmaz diyorum

VA olmasa alırdım kesin ghosting çıkar, firmada sağlam değil iadede yardımcı olmazlar. Bu tarz riskleri amazon ve hb dışında almıyorum.

Valla bir meraklandık şimdi. Fiyat performans mıdır ki.. Bir bilirkişi raporu lazım :peepo2:

Geri