Neler Yeni

Gamepower Bull T10 VS Lenovo G24-20

poyri34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Poyraz
merhaba bu iki monitör arasında kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım gamepowerın sıfır ölü piksel garantisi olduğu için kafam gamepowerda fakat lenovonun asansörlü standı gayet ergonomik. sizce hangisini almalıyım alan arkadaşlar varsa deneyimleriniz nelerdir.

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
merhaba bu iki monitör arasında kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım gamepowerın sıfır ölü piksel garantisi olduğu için kafam gamepowerda fakat lenovonun asansörlü standı gayet ergonomik. sizce hangisini almalıyım alan arkadaşlar varsa deneyimleriniz nelerdir.

ben geçen sene aldım lenovo gayet iyi

poyri34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Poyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben geçen sene aldım lenovo gayet iyi
ya biraz araştırdım bu monitör hakkında ölü pikselle alakalı çok fazla böyle internette şikayer var, tabikide bu şans meselesi hiçte çıkmayabilir fakat lenovo bu konuda nasıl bir yaklaşım sergiliyor o konuda bilgi sahibi değilim hani ölü piksel çıksa ilgilenirler mi

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
ya biraz araştırdım bu monitör hakkında ölü pikselle alakalı çok fazla böyle internette şikayer var, tabikide bu şans meselesi hiçte çıkmayabilir fakat lenovo bu konuda nasıl bir yaklaşım sergiliyor o konuda bilgi sahibi değilim hani ölü piksel çıksa ilgilenirler mi
bende yok o yüzden bilmiuorum surec nasıl ıslıyor

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
gamepower alma. forumda 10-15 tane konusu var o monitörün bak bi istersen

poyri34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Poyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://forum.donanimarsivi.com/konu/hangi-monitoerue-almaliyim-kararsiz-kaldim-acill.931081/ bu konuya olumlu yanıtlar gelmiş. zaten açılan konularda ölü piksellerden ve ışık sızmalarından dolayı oluyor genelde ki bu sorunlar çoğu monitörde olabilir tamamen şans ve yani bu sorunu çözebileceklerini düşünüyorum ama bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki lenovo hakkında ne düşünüyorsunuz

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
O attığın Lenovo Alinmaz, kronik coil whine problemi olmakla birlikte maksimum parlakligi dusuk ve kontrast orani da dusuk.

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905

https://www.trendyol.com/lg/ultrage...c&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.61.3 bunu bak hocam

poyri34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Poyraz
O attığın Lenovo Alinmaz, kronik coil whine problemi olmakla birlikte maksimum parlakligi dusuk ve kontrast orani da dusuk.
evet o seçeneği kafamdan sildim çünkü donanım arşivinin videosunu daha yeni gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

lg monitör piyasasında iyi mi hiç araştırma yapamadım şu zamana kadar ama 144 hz düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,346
Üyeler
172,658
Son üye
Kızıl1299
Top Bottom