🔥İndirim Gamepower Fenix Kablosuz Mouse

Gamepower olmaması benim için yeterli. Pili 3 gün gidiyor, sensörü de hoşuma gitti.
Ürün geldi. Bende razer deathadder v2 pro vardı malzeme kalitesi olarak razer gibi değil ama hafifligi performansı tuşları vs çok iyi. Resmen aim'im düzeldi pubgde antrenman kısmında ve arcade kısmında denedim hic alamadıgım puanları aldım böyle bisey yok bana bu tip mouse lazımmış. Kutu icerigi vs dopdolu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamepower Fenix elime ulaştı. Yorumdaki bağlantı kopma sorunu var. Sol ve sağ tık çalışıyor ancak hareket algılamıyor. Alttan mod değişince yani 2.4den değişince düzeliyor. Sürekli böyle düzeltmeye uğraşılmaz. İade etmeyi düşünüyorum veya bir değişim isteyebilirim.
Bende sorun yok suan degisim iste.

Ekler

• 1000103134.webp
    1000103134.webp
    2.6 MB · Hit: 79
  • 1000103135.webp
    1000103135.webp
    1.3 MB · Hit: 76
Ürün geldi. Bende razer deathadder v2 pro vardı malzeme kalitesi olarak razer gibi değil ama hafifligi performansı tuşları vs çok iyi. Resmen aim'im düzeldi pubgde antrenman kısmında ve arcade kısmında denedim hic alamadıgım puanları aldım böyle bisey yok bana bu tip mouse lazımmış. Kutu icerigi vs dopdolu.

Bende sorun yok suan degisim iste.

Baya iyi duruyor hocam hayırlı olsun. 699 TL için fazla premium bir kutulama yapmışlar.

glorious model i'den geçtim. kablosuz fare efsaneymiş ya.

Sağolasın ben de çok şaşırdım baya iyi. razer v2 proyu satıcam sanırım. Bu indirime girerse kardesime de alıcam bundan İnşallah.

2.4 ghz bağlantıda kulaklık ile çakışırsa şu kabloyu almanızı öneririm hocam. Havit'in mouse da benim başıma geldi, dongleları ayırarak çözdüm.

Bugün teslim aldım. Şaşırtan kısım mousepadimde çalışmayıp baya masaya koyunca okumaya başlayıp kullanabildim. Programını indirdim sensör hassayitinden kaynaklı mı diye ama nafile iade başlattım.
aynı sorun bende de var hocam sinir bozucu gerçekten mousepad hariç heryerde çalışıyor. Mousepadiniz siyah mı bu arada sizinde ?

2.4 ghz bağlantıda kulaklık ile çakışırsa şu kabloyu almanızı öneririm hocam. Havit'in mouse da benim başıma geldi, dongleları ayırarak çözdüm.

Suanlik sorun yok bende razerin uzatma kablosu var onu kullaniyom

aynı sorun bende de var hocam sinir bozucu gerçekten mousepad hariç heryerde çalışıyor. Mousepadiniz siyah mı bu arada sizinde ?
Bendeki siyah sorunsuz suan

Sizde de ufak takılmalar oluyor mu? Öyle çok sık olmadı da arada bir tekliyor gibi. Herhangi bir update falan da yok zaten yeni çıktığı için de. Ne dersiniz normal mi?

Benim elime öğlen ulaştı, kutu içeriği harbiden çok iyi. Hissiyatı da çok hoşuma gitti. Ben öyle çok ürün alan biri değilim (maddi durumlar dolayısıyla malesef) en son mouseumu 2019da almıştım o da mayısta bozuldu şimdiye anca yenisini alabildim. Genel olarak beğendim ya hafif olmasına alışamadım henüz ama olsun alışırız şu takılma kafamı kurcalıyor bir tek

Evet benim mousepad siyah renk

Sizde de ufak takılmalar oluyor mu? Öyle çok sık olmadı da arada bir tekliyor gibi. Herhangi bir update falan da yok zaten yeni çıktığı için de. Ne dersiniz normal mi?

Benim elime öğlen ulaştı, kutu içeriği harbiden çok iyi. Hissiyatı da çok hoşuma gitti. Ben öyle çok ürün alan biri değilim (maddi durumlar dolayısıyla malesef) en son mouseumu 2019da almıştım o da mayısta bozuldu şimdiye anca yenisini alabildim. Genel olarak beğendim ya hafif olmasına alışamadım henüz ama olsun alışırız şu takılma kafamı kurcalıyor bir tek
bendede var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,258
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri