🔥İndirim Gamepower Fenix Kablosuz Mouse

alınır mı sizce trendyolda indirimli fiyattan hala satışta

alınır mı sizce trendyolda indirimli fiyattan hala satışta
Yeni olduğu için çok fazla geri dönüş yok ama 400-500TL dandik kablosuz yerine bence denenebilir.
Daha fazla bütçem var dersen zaten 1300TL civarına önerilen diğer modellere bakabilirsin.

Yeni olduğu için çok fazla geri dönüş yok ama 400-500TL dandik kablosuz yerine bence denenebilir.
Daha fazla bütçem var dersen zaten 1300TL civarına önerilen diğer modellere bakabilirsin.
o paralara önerebileceğiniz ne var hocam

o paralara önerebileceğiniz ne var hocam
Genelde bu fiyat bandında en fazla geri dönüş olanlardan birisi bu;

Bu da olabilir, boyutları farklı buna da dikkat etmek lazım tabi.

içime sinmedi şimdi psu alayım mouseye sonra bakarım artık

Gamepower Fenix elime ulaştı. Yorumdaki bağlantı kopma sorunu var. Sol ve sağ tık çalışıyor ancak hareket algılamıyor. Alttan mod değişince yani 2.4den değişince düzeliyor. Sürekli böyle düzeltmeye uğraşılmaz. İade etmeyi düşünüyorum veya bir değişim isteyebilirim.

3311 nesi iyi 3395 varken ve kalitesiz bir mouse 2-3 aya sorunları başlar rampage gamepower gamebooster alınmaz

Bugün teslim aldım. Şaşırtan kısım mousepadimde çalışmayıp baya masaya koyunca okumaya başlayıp kullanabildim. Programını indirdim sensör hassayitinden kaynaklı mı diye ama nafile iade başlattım.

• Beğen
Reaksiyonlar: qeys
Gamepower Fenix elime ulaştı. Yorumdaki bağlantı kopma sorunu var. Sol ve sağ tık çalışıyor ancak hareket algılamıyor. Alttan mod değişince yani 2.4den değişince düzeliyor. Sürekli böyle düzeltmeye uğraşılmaz. İade etmeyi düşünüyorum veya bir değişim isteyebilirim.
2.4te mi bağlantı kopuyor

geldi kullandım hiç problem yok şuan hoşuma gitti ve sensör falan beğenmeyen arkadaşlar esporcu falan mısınız anlamadım ki çok rezalet bi alet olmadığı sürece bu kadar detaya gerek var mı bilemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,218
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri