🔥İndirim Gamepower Fenix Kablosuz Mouse

Hayır doğru anlamda kullandım. Abdullah Hacıgülün sponsorlu içerikler sayesinde nasıl anıldığını iyi biliyoruz, kendi forumunda bile itibar görmüyor.
Buradayım çünkü Donanım Arşivi mevcut şartlarda TR'nin en kaliteli forumu. Bunu sağlayan da Abdullah mıdır ya da bir başkası mıdır bilmem, her kimse takdir ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben de burada kişi/kişileri savunmuyorum, yazdıklarında haklısın

gencler son olarak alınır mı ? trendyolda baglantı sorunları var cok baglıntısı gidiyor denmiş.

Ürün hepsiburada da bitti ancak trendyolda hala indirimli fiyattan satışta. Lansman fiyatı 699₺ imiş. Orj fiyatı 1400₺ civarı.

24.000 DPI 3311 sensöre sahip ki bu bayağı kaliteli bi sensör. Ben aldım, almak isteyen terendyola aksın agalar

Agalar trendyoldan aldım az önce. Hala orada indirimli fiyattan.

24.000 DPI bi mouse için sağlam indirim. Youtube inceleme videosunu gördüm sanırım lansman özel indirimi sebebiyle bu fiyata koyulmuş. Donanım arşivi normal fiyatını 1400₺ olarak belirtti

Son düzenleme:
Bende kablosuz mouse düşünüyorum fiyatı cazip geldi ama inceleme ve yorum olmaması tedirgen ediyor, Trendyolda 1 yorum var oda olumsuz yani. Deathadder v3 kullanıyorum güncel.

Temudan aj199 carbon aldım 1000tl fare mük denk getirirseniz kaçırmayın

gencler son olarak alınır mı ? trendyolda baglantı sorunları var cok baglıntısı gidiyor denmiş.
Evet bir kişinin o tip bi' yorumu var ama sadece ona mı denk geldi bilinmez. Başka amaçla da yazılmış olabilir. Şahsen ben laptopa lazım diye f/p olarak aldım. Sıkıntı olursa iade ederim.

Bende kablosuz mouse düşünüyorum fiyatı cazip geldi ama inceleme ve yorum olmaması tedirgen ediyor, Trendyolda 1 yorum var oda olumsuz yani. Deathadder v3 kullanıyorum güncel.
Daha çok fazla deneyimleyen olmadığı için normal sanırım. Dandik kablosuzlar bile 400-500tl iken denemeye değer.

Temudan aj199 carbon aldım 1000tl fare mük denk getirirseniz kaçırmayın
Vergiyle 1700Tl civarına geliyor, ilk defa TEMU hesabı üzerinden falan mı?

Evet bir kişinin o tip bi' yorumu var ama sadece ona mı denk geldi bilinmez. Başka amaçla da yazılmış olabilir. Şahsen ben laptopa lazım diye f/p olarak aldım. Sıkıntı olursa iade ederim.

Daha çok fazla deneyimleyen olmadığı için normal sanırım. Dandik kablosuzlar bile 400-500tl iken denemeye değer.

Vergiyle 1700Tl civarına geliyor, ilk defa TEMU hesabı üzerinden falan mı?
1200 1300 Tl bandında güzel beğenilen önerilen mouse var para boşa gitsin istemem o yüzden dedim açıkçası, 700 TL çok para değil ama boşada gitmesin

1200 1300 Tl bandında güzel beğenilen önerilen mouse var para boşa gitsin istemem o yüzden dedim açıkçası, 700 TL çok para değil ama boşada gitmesin
Evet doğru VXE R1 falan alınabilir.
Ben laptop için aldım zaten, direkt PC'de daha kafam rahat bi' şey alayım denirse ayrı. Fakat bütçesi olmayan da bunu deneyebilir...

Evet doğru VXE R1 falan alınabilir.
Ben laptop için aldım zaten, direkt PC'de daha kafam rahat bi' şey alayım denirse ayrı. Fakat bütçesi olmayan da bunu deneyebilir...
Evet bende öyle düşünüyorum almışken güzel incelemesi memnuniyeti olan bir şey olsun istiyorum, bu mouse için biraz daha inceleme olumlu yorum olsa alınır marka takıntısı yok zaten bende

Evet bende öyle düşünüyorum almışken güzel incelemesi memnuniyeti olan bir şey olsun istiyorum, bu mouse için biraz daha inceleme olumlu yorum olsa alınır marka takıntısı yok zaten bende
Dediğim gibi bütçe varsa öyle yapmak daha mantıklı zaten. Bahsedildiği kadarıyla bunun da olacağı fiyat 1.3K bandında falanmış ama bakalım memnun mu eder ne olur biraz şans. Tek bir mouse alacaksan o şekilde al.
Ben zaten o tip bi tane PC için de alacağım için bunu ekstra aldım.

GeymPawa Phoenix, onli for geymırs. Gündelik işler, okulda, işte falan kullanmayın bak dava açarlar. :kekw:

Dediğim gibi bütçe varsa öyle yapmak daha mantıklı zaten. Bahsedildiği kadarıyla bunun da olacağı fiyat 1.3K bandında falanmış ama bakalım memnun mu eder ne olur biraz şans. Tek bir mouse alacaksan o şekilde al.
Ben zaten o tip bi tane PC için de alacağım için bunu ekstra aldım.
Razer Deathadder V3 var bazen kablosuz can sıkıyor diye almak istiyorum açıkçası

Razer Deathadder V3 var bazen kablosuz can sıkıyor diye almak istiyorum açıkçası
Anladım, maalesef kablosuz olayında bazen sıkıntılar olabiliyor. En bilindik marka modellerde de sıkıntılar çıkabilirken, bu tip markalara pek güven duyulmuyor tabi ama bazı seriler başarılı da çıkabiliyor.
Tamamen tercih meselesi ya, dediğim gibi beş kuruş da etmeyebilir, sorunsuz uzun süre iş de görebilir bu alet. Deneyip göreceğiz... 😌

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,605
Üyeler
183,146
Son üye
finbye10
Geri