aalikeser
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Orada da bitmiş hocam o zaman ben az önce denedim sepette de aynı fiyattısepete eklenince 1400tl oluyor
Orada da bitmiş hocam o zaman ben az önce denedim sepette de aynı fiyattısepete eklenince 1400tl oluyor
Trendyoldan aldım benal satçılar 2. 3. mouse olsun yedekte kalsıncılar sağolsun bitti, benim gibi laptop touchpadiyle oynayanlar devam ya hayırlı işler
Sarjı ne kadar gidiyo bu mouse un pilli mouselara alışığımTrendyoldan aldım ben
Daha simdi siparis ettim. 600mah demiş. Sensore göre değişir pil tüketimi. 1000hz kullanirsan daha az gider isiklarini açarsan daha az dayanir. Tahminen en kötü 2 3 gün gider diye düşünüyorumSarjı ne kadar gidiyo bu mouse un pilli mouselara alışığım
Ne vardıDün happy hourda 699 a mis gibi Havit'in mouse vardı yüzüne bakmadınız. Bunu da göklere çıkartmışsınız.
Daha simdi siparis ettim. 600mah demiş. Sensore göre değişir pil tüketimi. 1000hz kullanirsan daha az gider isiklarini açarsan daha az dayanir. Tahminen en kötü 2 3 gün gider diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne vardı
incehesapta hala 799 gözüküyor 100tl farka değecek özelliği ne var![]()
Havit Gamenote MS975WB Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Havit Gamenote MS975WB Ultra Hafif 20.000 DPI Gaming Oyuncu Mouse 2.4GHz + Bluetooth 5.1 - Beyazwww.havitstore.com.tr
Dun 699 TL idi. Ben 2 hafta önceki happy hourda kod ile 584 e aldım. Gamepower almaktan 1000 kat daha mantıklı.
Bi baktım da switchlerinin markası belli değil ömrü belli değil. Pili 400mah gamepower 600mah. Nesi 1000 kat daha iyi ? Sensörü mü daha iyi ?![]()
Havit Gamenote MS975WB Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Havit Gamenote MS975WB Ultra Hafif 20.000 DPI Gaming Oyuncu Mouse 2.4GHz + Bluetooth 5.1 - Beyazwww.havitstore.com.tr
Dun 699 TL idi. Ben 2 hafta önceki happy hourda kod ile 584 e aldım. Gamepower almaktan 1000 kat daha mantıklı.
bitmedial satçılar 2. 3. mouse olsun yedekte kalsıncılar sağolsun bitti, benim gibi laptop touchpadiyle oynayanlar devam ya hayırlı işler