🔥İndirim Gamepower Fenix Kablosuz Mouse

mobilden deniyordum trendyolu, bilgisayardan denedim oldu 700e mouse sahibi olduk

eskisini eylül 2019-mayıs 2025 allah rahmet eylesin

bu mouse pillmi sarjlı mouse lar ile doldur oyna mantıgını sevmiyorum

Sarjı ne kadar gidiyo bu mouse un pilli mouselara alışığım
Daha simdi siparis ettim. 600mah demiş. Sensore göre değişir pil tüketimi. 1000hz kullanirsan daha az gider isiklarini açarsan daha az dayanir. Tahminen en kötü 2 3 gün gider diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün happy hourda 699 a mis gibi Havit'in mouse vardı yüzüne bakmadınız. Bunu da göklere çıkartmışsınız.
Ne vardı

Daha simdi siparis ettim. 600mah demiş. Sensore göre değişir pil tüketimi. 1000hz kullanirsan daha az gider isiklarini açarsan daha az dayanir. Tahminen en kötü 2 3 gün gider diye düşünüyorum

Ne vardı

Dun 699 TL idi. Ben 2 hafta önceki happy hourda kod ile 584 e aldım. Gamepower almaktan 1000 kat daha mantıklı.

Paket İçeriği

1. User Manual
  2. Warranty Card
  3. Gamepower Sticker

sitesinde yazan kutu içeriği kablosuz mu geliyor acaba
    kutu açılım videosu falan da yok yeni ürün

Dun 699 TL idi. Ben 2 hafta önceki happy hourda kod ile 584 e aldım. Gamepower almaktan 1000 kat daha mantıklı.
Bi baktım da switchlerinin markası belli değil ömrü belli değil. Pili 400mah gamepower 600mah. Nesi 1000 kat daha iyi ? Sensörü mü daha iyi ?

1000kat daha iyi olacak nesi var çözemedim

al satçılar 2. 3. mouse olsun yedekte kalsıncılar sağolsun bitti, benim gibi laptop touchpadiyle oynayanlar devam ya hayırlı işler
bitmedi

bu linkdekide aynısı aynı satıcı fiyat düşük burdan alabilirsin

Geri