🔥İndirim Gamepower Fenix Kablosuz Mouse

fena degil ama 1400 tl etmez

Bi baktım da switchlerinin markası belli değil ömrü belli değil. Pili 400mah gamepower 600mah. Nesi 1000 kat daha iyi ? Sensörü mü daha iyi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000kat daha iyi olacak nesi var çözemedim

Gamepower olmaması benim için yeterli. Pili 3 gün gidiyor, sensörü de hoşuma gitti.

bitmedi

bu linkdekide aynısı aynı satıcı fiyat düşük burdan alabilirsin
teşekkürler aldım ya az biraz önce telefonda göremedim ama pcden aldım değişik bi hata oldu herhalde bilemedim o anda

Bu adam övdüyse bir daha düşün. Abdullah Hacıgül bile daha güvenilir. Bu adam dünya yuvarlak desin düz dünyacı olurum.
bile dediğin adamın forumundasın. "bile"yi belki yanlış anlamda kullandın bilmiyorum da.

teşekkürler aldım ya az biraz önce telefonda göremedim ama pcden aldım değişik bi hata oldu herhalde bilemedim o anda

bile dediğin adamın forumundasın. "bile"yi belki yanlış anlamda kullandın bilmiyorum da.

Hayır doğru anlamda kullandım. Abdullah Hacıgülün sponsorlu içerikler sayesinde nasıl anıldığını iyi biliyoruz, kendi forumunda bile itibar görmüyor.
Buradayım çünkü Donanım Arşivi mevcut şartlarda TR'nin en kaliteli forumu. Bunu sağlayan da Abdullah mıdır ya da bir başkası mıdır bilmem, her kimse takdir ederim.

Ya sanki havit çok farklı 😂

Az buçuk daha iyi diyelim. :D

Hayır doğru anlamda kullandım. Abdullah Hacıgülün sponsorlu içerikler sayesinde nasıl anıldığını iyi biliyoruz, kendi forumunda bile itibar görmüyor.
Buradayım çünkü Donanım Arşivi mevcut şartlarda TR'nin en kaliteli forumu. Bunu sağlayan da Abdullah mıdır ya da bir başkası mıdır bilmem, her kimse takdir ederim.

Az buçuk daha iyi diyelim. :D
Havit'in de tasarımı kötü görünüyor.
Tutuş olarak da sırt kısmı fazla bombeli gibi.

Havit'in de tasarımı kötü görünüyor.
Tutuş olarak da sırt kısmı fazla bombeli gibi.

Klasik fason tasarım bu bildiğim kadarıyla, bu bütçedeki çoğu mouse benzer tasarımda.
Benim eller küçük, tam oturuyor elime valla. CS ve LOL oynuyorum aktif olarak üzmüyor.

Klasik fason tasarım bu bildiğim kadarıyla, bu bütçedeki çoğu mouse benzer tasarımda.
Benim eller küçük, tam oturuyor elime valla. CS ve LOL oynuyorum aktif olarak üzmüyor.
Ben laptopla kullanmak için aldım bi' tane ya, şu ankinin scroll bozuldu ve sürekli kenar çubuğundan kaydırmaktan bezdim.
Dandirik kablosuzlar da 400-500 zaten, günlük kullanımda işimi görsün yeter.
Kasım indirimlerinde PC için daha kaliteli bi' şeyler alacam zaten.

Geri