GamePower Force Gamepad Alınır mı?

formedos

80+
Reaksiyon skoru
73
Selam millet, çokta para vermek istemiyorm kollara. Arada PC'den Steam ve Epic üzerinden hikayeli oyunlar oynuyorum. Bu Gamepad yeterli olurmu, alıpta kullanan varmı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim :)

Eveeeet.
Burada bunun megathreadi gibi bi konu var. Bilmem kaçıncı sayfada kullanıcıların detaylı yorumları var.
Sağolun hocam, PC'de ki oyunlar ile uyumlu olması, benim için yeterli zaten :)

Fiyatına göre iyi bir gamepad, ancak bütçeniz biraz daha yüksekse size daha iyi alternatifler önerebilirim.

BigbigWon Aether , Gale Hall da inceleyip istediğinizi alabilirsiniz. Ben Gale Hall kullanıyorum memnunum.
GameSir Nova 2 Lite, söylediğiniz iki cihazdan da daha iyi bir model. 2.000 TL bütçeyle ikisini almak çok mantıklı değil, hele Gale Hall’in fiyatı çok artmış durumda ilk çıktığında iyiydi ama artık fiyatını hak etmiyor diyebilirim. Aether de kendi segmentinde başarılı bir cihaz; ancak bütçeyi düşünen biri için 2.000 TL vermek yerine Aether tercih edilebilir.

GameSir Nova 2 Lite, söylediğiniz iki cihazdan da daha iyi bir model. 2.000 TL bütçeyle ikisini almak çok mantıklı değil, hele Gale Hall’in fiyatı çok artmış durumda ilk çıktığında iyiydi ama artık fiyatını hak etmiyor diyebilirim. Aether de kendi segmentinde başarılı bir cihaz; ancak bütçeyi düşünen biri için 2.000 TL vermek yerine Aether tercih edilebilir.
İstediğini alsın hocam ben önerimi yaptım😁.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,676
Üyeler
186,927
Son üye
tahasan4578
Geri