Sağolun hocam, PC'de ki oyunlar ile uyumlu olması, benim için yeterli zatenEveeeet.
Burada bunun megathreadi gibi bi konu var. Bilmem kaçıncı sayfada kullanıcıların detaylı yorumları var.
❌İndirim Bitti! Başlık 'GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad'
Her şeyiyle EasySMX X15, temuda kaç ay önce bu fiyattı. Baya iyi ürün çektim bir tane.
- ahmttunc
- Cevaplar: 572
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Bana önerebilirmisizFiyatına göre iyi bir gamepad, ancak bütçeniz biraz daha yüksekse size daha iyi alternatifler önerebilirim.
Bütçenizi söylerseniz yardımcı olurumBana önerebilirmisiz
2 en fazlaBütçenizi söylerseniz yardımcı olurum
GameSir Nova 2 Lite2 en fazla
BigbigWon Aether , Gale Hall da inceleyip istediğinizi alabilirsiniz. Ben Gale Hall kullanıyorum memnunum.2 en fazla
GameSir Nova 2 Lite, söylediğiniz iki cihazdan da daha iyi bir model. 2.000 TL bütçeyle ikisini almak çok mantıklı değil, hele Gale Hall’in fiyatı çok artmış durumda ilk çıktığında iyiydi ama artık fiyatını hak etmiyor diyebilirim. Aether de kendi segmentinde başarılı bir cihaz; ancak bütçeyi düşünen biri için 2.000 TL vermek yerine Aether tercih edilebilir.BigbigWon Aether , Gale Hall da inceleyip istediğinizi alabilirsiniz. Ben Gale Hall kullanıyorum memnunum.
İstediğini alsın hocam ben önerimi yaptımGameSir Nova 2 Lite, söylediğiniz iki cihazdan da daha iyi bir model. 2.000 TL bütçeyle ikisini almak çok mantıklı değil, hele Gale Hall’in fiyatı çok artmış durumda ilk çıktığında iyiydi ama artık fiyatını hak etmiyor diyebilirim. Aether de kendi segmentinde başarılı bir cihaz; ancak bütçeyi düşünen biri için 2.000 TL vermek yerine Aether tercih edilebilir.
tüm foruma gamesir nova aldırdın hocam valla : )GameSir Nova 2 Lite
Güzel gamepad pişman olmazsınıztüm foruma gamesir nova aldırdın hocam valla : )