🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

Daha indirimli stok gelmez mi acaba
Çok zor, sonradan eklenen stoklarla birlikte zaten bitmişti, ekstra olarak son bi 100 stok daha verdiler. Bundan sonra ben pek ihtimal vermiyorum, haftaya tekrar şansınızı deneyin derim.

Daha indirimli stok gelmez mi acaba
Büyük ihtimalle cihaz yeni geldi; ben de bugün ilk defa gördüm. Bu yüzden farklı pazar yerlerinde yine daha düşük fiyata çıkabilir. İsterseniz biraz beklemede kalın.

Hocam sizce bu mu yoksa G1 mi?
İkisinin de kendine göre artıları var. G1’de jiroskop ve ekstra butonlar yok ama 1000 Hz polling rate’e sahip. Bu yüzden şöyle ayırabilirim: hikayeli oyunlar için Gamepower Force, rekabetçi oyunlar için ise G1 tercih edilebilir.

İkisinin de kendine göre artıları var. G1’de jiroskop ve ekstra butonlar yok ama 1000 Hz polling rate’e sahip. Bu yüzden şöyle ayırabilirim: hikayeli oyunlar için Gamepower Force, rekabetçi oyunlar için ise G1 tercih edilebilir.
Hocam skate fortnite forza vb oyunlar için kullanıcam bide witcher vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

g1 yeterli kalırmı gfnin yanında

Son düzenleme:
Hocam skate fortnite forza vb oyunlar için kullanıcam bide witcher vs

g1 yeterli kalırmı gfnin yanında
Fortnite için Machenike G1 tercih edilebilir, ancak diğer oyunlar için ben Gamepower Force alırdım.

Ben bunun Temu versiyonunu kullanıyorum gayet memnunum, herhangi bir değişiklik yapmadılarsa bu paraya bedava.

Skate rocket league gibi oyunlarda yeterli kalmazmı g1 hocam gamepowerın bazı şeyleri kötüydü korkuyorum :D
Machenike G1’de analog ve buton polling rate yüksek olduğu için gecikme daha düşüktür. Ancak Gamepower Force’un bataryası daha iyi ve ekstra butonları da var. Bu yüzden tamamen tercih meselesi; genel olarak ikisi de üzmez.

Hocam ben biraz gamepad konularında cahilim bu gamepad uzun vade gidermi? 1 yıl gitse yeter günde 5 saat kullanılırım genellikle
1 yıldan fazla gider merak etmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,983
Üyeler
184,251
Son üye
FFatih
Geri