🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

tasarımı çok güzelmiş de bilemedim.

Gamesir Tegenaria Lite var şuan kablosuz özelliği dışında fark var mı

GameSir Nova 2 Lite’ın artıları:
  • Analog çözünürlüğü daha yüksek
  • D-Pad mekanik
  • Omuz tuşları mekanik
  • Kablosuz bağlantı desteği
  • Tetik kilidi bulunuyor
  • Hall Effect tetikler
  • Hair trigger özelliği
  • Yazılım desteği mevcut
  • Daha fazla cihazla uyumlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sövmesseniz bir şey daha sorsam hangisi daha az sorun çıkartır veya hangisi daha sağlam uzun omürlü konusunda

gülebilirsiniz hocam gamepad konusunda cahilim :D

İkisinde de sorun olacağını sanmıyorum; kalite olarak birbirlerine oldukça yakınlar. Bu yüzden bu konuda belirgin bir fark olacağını düşünmüyorum.

Amazonda xbox controller vardi 2.5a alınır mı? Bu ikisinden hangisi alınır? Ara sıra pcde fifa, bf2042 veya hikayeli oyunlar oynamak icin alıcam

Bununla Gamesir tegenaria arasında kaldım hangisini almalıyım, kablolu kablosuz farketmez.

Gecikme konusunda endişen varsa GameSir Tegeneria Lite daha iyi bir seçenek olabilir. Ancak bunun dışında, Gamepower Force'un genel olarak oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. Neden dersen; kablosuz olmasının sağladığı rahatlık büyük bir artı. Emin olmamakla birlikte Keylinker uygulama desteği de mevcut olabilir, bu sayede ekstra ayarlamalar yapabilir, hareket sensörü gibi özelliklerden de faydalanabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazonda xbox controller vardi 2.5a alınır mı? Bu ikisinden hangisi alınır? Ara sıra pcde fifa, bf2042 veya hikayeli oyunlar oynamak icin alıcam

Uzun ömürlü olması ve sahip olduğu birkaç ekstra özellikle birlikte ben Gamepower Force’u öneririm.

Son düzenleme:
arkadaşlar fc26 ve god of war tarzı oyunlar oynayacağım 8bitdo var gamesir nova lite var bu gamepad var hangisini önerirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,276
Üyeler
184,291
Son üye
mdagli
Geri