knk herseyi yap gamepower psu alma ben aldım pişman oldummGamepower GP-650 80+Bronz isimli psu herkes BU PSU BOMBA,SISTEMI YAKARSIN gibi şeyler söylüyor sizin düşünceleriniz nedir?
böyle devam ederse bir kaç aya değiştiricem
aldım artık değiştiricem ileride yapacak bir şey yokknk herseyi yap gamepower psu alma ben aldım pişman oldumm
:OOOpatlar, bomba, yakar, uçar, kaçar.
knk valla yuk altında bi ses geliyor gece uykundan uyandırıraldım artık değiştiricem ileride yapacak bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
:OOO
o kadar sıkıntı mı yaknk valla yuk altında bi ses geliyor gece uykundan uyandırır
valla ben pazartesi iadeye yoluycam psu sistemi açıyo kapatıp duruyordu bende sıkıntı cıkarmasın diye söktümo kadar sıkıntı mı ya
eğer dedikleri kadar yoksa fazla üzerine düşmeyeceğim fakat bu kadar sorunsa sistem için vs. değiştiricem ileride.Sizce ne yapayımBoş abartı.
ev tesisatı,elektrik kesintisi vs cok bagli. Ben 4 senedir rampage psu kullaniyp
orum.
fişe takılı bırakmıyorum zaten bilgisayarıGeçen biri yakmış psuyu ama belli olmaz. Eğer elektrik surekli gidip geliyorsa pcyi sarjda birakma.
Çekirge gibi ötüyor psu neresi abartı ?Boş abartı.
knk valla yuk altında bi ses geliyor gece uykundan uyandırır
Ötmesiyle patlaması arasındaki teknik bağlantıyı bana açıklayabilir misin peki?Çekirge gibi ötüyor psu neresi abartı ?