Yardım Gamepower GPR27C1MS144 alınır mı?

O fiyata daha kaliteli ürünlere yönel bence.

27 incg gözünü bozar 2 sene sonra gözlük takarsın haberin olsun zaten takıyosan alabilirsin

GamePower alma bence. Biraz daha bekle daha kaliteli AOC, SAMSUNG, DELL, ACER, LG, ASUS gibi markalardan al.

Bende var gaming gecesinden 1500e almıştım. Ama 1700e daha iyileri var. Indirimden bulursan alabilirsin hiçbir sıkıntısı yok. 27inch ilk başta çok bùyük gelmişti. ikinci günde küçücük bişey gibi gelmeye başladı. Ama sende nasıl olur bilmiyorum. Sonuçta ben 3 yıldır televizyon ekranında oyun oynamış adamım :D

yaklaşık 1700 lira olan bu monitörü kullanan var mı?
24 inçliğini kullanıyorum aynı modelin. Güzel bir ürün fiyat performans. Lakin o kadar para verebiliyorsan monitöre 24 inçlik daha iyi bir markaya yönelebilirsin. Ha illa alacam dersen gayet hoş bir model alınır.

Maalesef 24" düşünmüyorum. En az 27" olması lazım. FPS oyunu oynamıyorum. Hem Xbox hem PC de kullanacağım için büyük ekran lazım.
Post automatically merged:

27 incg gözünü bozar 2 sene sonra gözlük takarsın haberin olsun zaten takıyosan alabilirsin
Şuan 32" TV kullanıyorum. Hem PC de hem XBOX ta ama pc oyunları oynarken yırtılmalar çok oluyor. O yüzden monitöre geçicem
Post automatically merged:

Bir de bu monitör var
Screenshot_20200628-150553.webp

Geri