Neler Yeni

gamepower ın klavyesi nasıldır

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza
1000 lira bütçen varken gamepower gibi çin malı markalardan uzak dur bence. Steelseries Apex 3 alsan bile daha iyidir emin ol. 2 tane gamepower mekanik klavyem oldu Ogre RGB ve Saber RGB . Ben aldığımda 250tl falandı tabi. Biraz daha para koyup kaliteli bir şey alsaydım keşke dediğim oluyor yani.
ben alalı 8 ay oldu da A harfine hep basılmıyor tamir felan edilebiliyor mu yoksa illa yeni mi almam gerek?

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Hakan Keser
ben alalı 8 ay oldu da A harfine hep basılmıyor tamir felan edilebiliyor mu yoksa illa yeni mi almam gerek?
Basmayan harfin switchine çakmak gazı bas. Çalışır %95. Olmazsa söyle ona göre yardımcı olayım.

Tayfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Tayfun Coşkun
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı İşlemci Ram Monitör Oyun Anakart Kısaca Elimden Geldiği Kadar Herşeyyy
Instagram
tayfunncoskun_
Steam
https://steamcommunity.com/id/TYFN28/
Discord
Dr4KeN#2870

bu klavyeyi almayı düşünüyorum hangi switch daha iyidir
3 Yıl Once Saber Rgb red switch Aldim belki 3 yildan bile uzundur bir kere garantiye gonderdim w tusu basmyordu tekliyordu onun disinda hala canavar yine olsa yine alirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Basmayan harfin switchine çakmak gazı bas. Çalışır %95. Olmazsa söyle ona göre yardımcı olayım.
Hocam bende bosda duruan w ve c tusu basmiyor tekleme yapiyor bu islem isi yararmi mantigi neydir ?

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Hakan Keser
3 Yıl Once Saber Rgb red switch Aldim belki 3 yildan bile uzundur bir kere garantiye gonderdim w tusu basmyordu tekliyordu onun disinda hala canavar yine olsa yine alirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende bosda duruan w ve c tusu basmiyor tekleme yapiyor bu islem isi yararmi mantigi neydir ?
Toz kir falan birikiyor bazen. Temassızlık falan yapabiliyor. Çakmak gazını basınca basınçlı çıktığı için tüpten oraları temizliyor. İlk başta azıcık koku olabilir ama kolayca geçiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,325
Üyeler
166,194
Son üye
Alenx
Top Bottom