gamepower ın klavyesi nasıldır

1000 lira bütçen varken gamepower gibi çin malı markalardan uzak dur bence. Steelseries Apex 3 alsan bile daha iyidir emin ol. 2 tane gamepower mekanik klavyem oldu Ogre RGB ve Saber RGB . Ben aldığımda 250tl falandı tabi. Biraz daha para koyup kaliteli bir şey alsaydım keşke dediğim oluyor yani.
ben alalı 8 ay oldu da A harfine hep basılmıyor tamir felan edilebiliyor mu yoksa illa yeni mi almam gerek?

bu klavyeyi almayı düşünüyorum hangi switch daha iyidir
3 Yıl Once Saber Rgb red switch Aldim belki 3 yildan bile uzundur bir kere garantiye gonderdim w tusu basmyordu tekliyordu onun disinda hala canavar yine olsa yine alirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Basmayan harfin switchine çakmak gazı bas. Çalışır %95. Olmazsa söyle ona göre yardımcı olayım.
Hocam bende bosda duruan w ve c tusu basmiyor tekleme yapiyor bu islem isi yararmi mantigi neydir ?

3 Yıl Once Saber Rgb red switch Aldim belki 3 yildan bile uzundur bir kere garantiye gonderdim w tusu basmyordu tekliyordu onun disinda hala canavar yine olsa yine alirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende bosda duruan w ve c tusu basmiyor tekleme yapiyor bu islem isi yararmi mantigi neydir ?
Toz kir falan birikiyor bazen. Temassızlık falan yapabiliyor. Çakmak gazını basınca basınçlı çıktığı için tüpten oraları temizliyor. İlk başta azıcık koku olabilir ama kolayca geçiyor.

Geri