Neler Yeni

Öneri Gamepower kizaru telefon

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Drop plus da RGB veya aydınlatma varmı görünüşe de biraz önem veririm
Rampage logosunda kırmızı bir aydınlatma var.
1609017975560.png

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Bende mevcut kulaklığımı sattım bugun drop plus siparis ettim bence tasarım görüntü gayet yeterli kulaklıkta çok rgb bana göre iyi olmuyor

ÖmerM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ömer kanlı
Sadece ses fulleyince geliyor sanırım o cızırtı.
Hmm anladım teşekkürler şimdi bakmaya gidicem ve drop plus satan yerler bilgi verebilir misiniz mağaza veya güvenilir alışveriş siteleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mikrofon çıkıyor, telefonda 7.1 kullanılmıyor diye biliyorum.
Yani telefonda kullanabilirim cihazda type c şarj girişi Jack girişi var

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Hmm anladım teşekkürler şimdi bakmaya gidicem ve drop plus satan yerler bilgi verebilir misiniz mağaza veya güvenilir alışveriş siteleri

Yani telefonda kullanabilirim cihazda type c şarj girişi Jack girişi var
En ucuza Biotech Bilgisayar adlı satıcı satıyor.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce kulaklık almaya karar verdim ama 380 TL ye indirimde olan gamepower kizaru buldum 7.1 ve RGB donanım arşivi izledim ve kesin almalıyım dedim veya gamepower Medusa 7.1 mi almalıyım sizce ama telefona bağlamak istiyorum yani telefonda kullanabilirmiyim herhangi bir dönüştürücü ile bağlasam çalışırmı bilgi verebilir misiniz Cihaz Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Çalışır, önerim budur. Fakat telefonun şarjını çok hızlı sömürecektir, haberiniz olsun.

ÖmerM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ömer kanlı
Bende mevcut kulaklığımı sattım bugun drop plus siparis ettim bence tasarım görüntü gayet yeterli kulaklıkta çok RGB bana göre iyi olmuyor
Ya kulaklık gelince size gmail veya Instagram hesabı versem beni bilgilendirme yapabilirmisiniz video Lara çok güvenemiyorum sponsorluk olayından dolayı

Çalışır, önerim budur. Fakat telefonun şarjını çok hızlı sömürecektir, haberiniz olsun.
Neden RGB den dolayimi

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Ya kulaklık gelince size gmail veya Instagram hesabı versem beni bilgilendirme yapabilirmisiniz video Lara çok güvenemiyorum sponsorluk olayından dolayı

Neden RGB den dolayimi
Ben bayadır baktım baya memnun alıp kullananlar özelden yaz gelince fotoğraf gönderirim

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Top Bottom