Rampage logosunda kırmızı bir aydınlatma var.Drop plus da RGB veya aydınlatma varmı görünüşe de biraz önem veririm
Rampage logosunda kırmızı bir aydınlatma var.Drop plus da RGB veya aydınlatma varmı görünüşe de biraz önem veririm
Anlamadım zaten kimisi var kimisi yok diyor drop plus bakacağım heraldeKizaru da yoğun bir dip ses sorunu var. RGB için performanstan ödün vermeniz biraz saçma olur.
Drop Plus'da ufak bir cızırtı var fakat 7.1 açık olduğu için. 7.1 kapatılınca düzeliyor ki bu çoğu sanal 7.1 içeren kulaklıkta var ki Kizaru'da da var.Anlamadım zaten kimisi var kimisi yok diyor drop plus bakacağım heralde
Sadece ses fulleyince geliyor sanırım o cızırtı.Drop Plus'da ufak bir cızırtı var fakat 7.1 açık olduğu için. 7.1 kapatılınca düzeliyor ki bu çoğu sanal 7.1 içeren kulaklıkta var ki Kizaru'da da var.
Rampage logosunda kırmızı bir aydınlatma var.
Alıntıyı görüntülehmm telefonda 7.1 çalışırmı yani telefonda kullanabilirmiyim mikrofon çıkarılabilir olması benim için önemli bunda çıkıyor sanırsam öyle görünüyor
Mikrofon çıkıyor, telefonda 7.1 kullanılmıyor diye biliyorum.
Hmm anladım teşekkürler şimdi bakmaya gidicem ve drop plus satan yerler bilgi verebilir misiniz mağaza veya güvenilir alışveriş siteleriSadece ses fulleyince geliyor sanırım o cızırtı.
Yani telefonda kullanabilirim cihazda type c şarj girişi Jack girişi varMikrofon çıkıyor, telefonda 7.1 kullanılmıyor diye biliyorum.
En ucuza Biotech Bilgisayar adlı satıcı satıyor.Hmm anladım teşekkürler şimdi bakmaya gidicem ve drop plus satan yerler bilgi verebilir misiniz mağaza veya güvenilir alışveriş siteleri
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani telefonda kullanabilirim cihazda type c şarj girişi Jack girişi var
Çalışır, önerim budur. Fakat telefonun şarjını çok hızlı sömürecektir, haberiniz olsun.Merhaba arkadaşlar 2 gün önce kulaklık almaya karar verdim ama 380 TL ye indirimde olan gamepower kizaru buldum 7.1 ve RGB donanım arşivi izledim ve kesin almalıyım dedim veya gamepower Medusa 7.1 mi almalıyım sizce ama telefona bağlamak istiyorum yani telefonda kullanabilirmiyim herhangi bir dönüştürücü ile bağlasam çalışırmı bilgi verebilir misiniz Cihaz Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Ya kulaklık gelince size gmail veya Instagram hesabı versem beni bilgilendirme yapabilirmisiniz video Lara çok güvenemiyorum sponsorluk olayından dolayıBende mevcut kulaklığımı sattım bugun drop plus siparis ettim bence tasarım görüntü gayet yeterli kulaklıkta çok RGB bana göre iyi olmuyor
Neden RGB den dolayimiÇalışır, önerim budur. Fakat telefonun şarjını çok hızlı sömürecektir, haberiniz olsun.
Tigdes Micro Usb To Usb Android Otg Çevirici Dönüştürücü Adaptör Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Tigdes Micro Usb To Usb Android Otg Çevirici Dönüştürücü Adaptör Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben bayadır baktım baya memnun alıp kullananlar özelden yaz gelince fotoğraf gönderirimYa kulaklık gelince size gmail veya Instagram hesabı versem beni bilgilendirme yapabilirmisiniz video Lara çok güvenemiyorum sponsorluk olayından dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden RGB den dolayimi
Hem RGB'den, hem de USB bağlantının direkt bataryadan güç çekmesinden. Fakat 3.5mm jak girişinden daha performanslı olacaktır.Neden? RGB'den dolayı mı?