Öneri Gamepower kizaru telefon

ÖmerM

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce kulaklık almaya karar verdim ama 380 TL ye indirimde olan gamepower kizaru buldum 7.1 ve RGB donanım arşivi izledim ve kesin almalıyım dedim veya gamepower Medusa 7.1 mi almalıyım sizce ama telefona bağlamak istiyorum yani telefonda kullanabilirmiyim herhangi bir dönüştürücü ile bağlasam çalışırmı bilgi verebilir misiniz Cihaz Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce kulaklık almaya karar verdim ama 380 TL ye indirimde olan gamepower kizaru buldum 7.1 ve RGB donanım arşivi izledim ve kesin almalıyım dedim ama telefona bağlamak istiyorum yani telefonda kullanabilirmiyim herhangi bir dönüştürücü ile bağlasam çalışırmı bilgi verebilir misiniz Cihaz Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Tavsiyem Drop Plus'tur. Sanırım cihazınızda jak girişi yok. Şarj girişine dönüştürücü takıp kulaklık kullanıyorsunuz. Kulaklıkta 3.5 mm jak girişi varsa o dönüştürücüyle beraber kullanabilirsiniz. Aydınlatma için USB varsa onu kullanamazsınız.

Tavsiyem Drop Plus'tur. Sanırım cihazınızda jak girişi yok. Şarj girişine dönüştürücü takıp kulaklık kullanıyorsunuz. Kulaklıkta 3.5 mm jak girişi varsa o dönüştürücüyle beraber kullanabilirsiniz. Aydınlatma için USB varsa onu kullanamazsınız.
Öncelikle teşekkürler cihazımda 3,5mm Jack girişi var ama drop oluşsa titreşim ve 1 özellik daha yok kizaru da var ve ben görünüşe de biraz önem veririm drop plus bakacağım teşekkürler

Öncelikle teşekkürler cihazımda 3,5mm Jack girişi var ama drop oluşsa titreşim ve 1 özellik daha yok kizaru da var ve ben görünüşe de biraz önem veririm drop plus bakacağım teşekkürler
Rica ederim... Kolay gelsin...

Kizaru da yoğun bir dip ses sorunu var. RGB için performanstan ödün vermeniz biraz saçma olur.

Daha anlaşılabilir bir şekilde söyleyebilir misiniz?
Pardon kusura bakmayın biraz yazacaktım çok pardon kizaru dan ayıran özellik nedir RGB veya aydınlatma varmı görünüşe de biraz önem veririm ve drop plus telefonda çalışırmı 7.1

Geri