Sdza
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 290
dostum gamepower monitörümde arıza çıkmıştı şubat 2021 den beri maile dönüş yapmadılar kısacası geçmiş olsunArkadaşlar şu b,ktan gamepower 7.1 bilmem ne kulakliğim bozuldu alali 6 ay falan oluyor. Kulakliği sağa sola oynatiyorum sesin gelmesi için garantiye göndersem ne gibi sonuçlar alirim tecrübesi olan arkadaşlardan yardim bekliyorum.
BENDE GAMEPOWER KULAKLIK KULLANIYORUM BİR YERLE İLETİŞİME GEÇMİŞTİM GARANTİSİ DEVAM EDİYORDU KULAK PADLERİ VE MİC BOZULMUŞTU GÖNDERDİM TOPLAM 80TLYE KULAKLIĞIN PADLARİNİ VE MİKROFONUNU DEĞİŞTİRİP GÖNDERDİLER SENDE ARAŞTIR NEREYE GÖNDERECEĞİNİ İLETİŞİME GEÇArkadaşlar şu b,ktan gamepower 7.1 bilmem ne kulakliğim bozuldu alali 6 ay falan oluyor. Kulakliği sağa sola oynatiyorum sesin gelmesi için garantiye göndersem ne gibi sonuçlar alirim tecrübesi olan arkadaşlardan yardim bekliyorum.
şu kulaklıga 5 kuruş daha para veresim yokBENDE GAMEPOWER KULAKLIK KULLANIYORUM BİR YERLE İLETİŞİME GEÇMİŞTİM GARANTİSİ DEVAM EDİYORDU KULAK PADLERİ VE MİC BOZULMUŞTU GÖNDERDİM TOPLAM 80TLYE KULAKLIĞIN PADLARİNİ VE MİKROFONUNU DEĞİŞTİRİP GÖNDERDİLER SENDE ARAŞTIR NEREYE GÖNDERECEĞİNİ İLETİŞİME GEÇ
değiş o zaman kanka düşük bütçeli kulaklık ve markalarda her şey de olduğu gibi bundada problem çıkmış ve garanti ilgilenmemiş TR de normal böyle şeylerşu kulaklıga 5 kuruş daha para veresim yok