Yardım Gamepower kulaklık garanti süreci?

Sdza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
Arkadaşlar şu b,ktan gamepower 7.1 bilmem ne kulakliğim bozuldu alali 6 ay falan oluyor. Kulakliği sağa sola oynatiyorum sesin gelmesi için garantiye göndersem ne gibi sonuçlar alirim tecrübesi olan arkadaşlardan yardim bekliyorum.

Ekler

• IMG_20221108_164838.jpg
    IMG_20221108_164838.jpg
    80.9 KB · Hit: 47
Arkadaşlar şu b,ktan gamepower 7.1 bilmem ne kulakliğim bozuldu alali 6 ay falan oluyor. Kulakliği sağa sola oynatiyorum sesin gelmesi için garantiye göndersem ne gibi sonuçlar alirim tecrübesi olan arkadaşlardan yardim bekliyorum.
dostum gamepower monitörümde arıza çıkmıştı şubat 2021 den beri maile dönüş yapmadılar kısacası geçmiş olsun

BENDE GAMEPOWER KULAKLIK KULLANIYORUM BİR YERLE İLETİŞİME GEÇMİŞTİM GARANTİSİ DEVAM EDİYORDU KULAK PADLERİ VE MİC BOZULMUŞTU GÖNDERDİM TOPLAM 80TLYE KULAKLIĞIN PADLARİNİ VE MİKROFONUNU DEĞİŞTİRİP GÖNDERDİLER SENDE ARAŞTIR NEREYE GÖNDERECEĞİNİ İLETİŞİME GEÇ

• Beğen
Reaksiyonlar: Sdza
BENDE GAMEPOWER KULAKLIK KULLANIYORUM BİR YERLE İLETİŞİME GEÇMİŞTİM GARANTİSİ DEVAM EDİYORDU KULAK PADLERİ VE MİC BOZULMUŞTU GÖNDERDİM TOPLAM 80TLYE KULAKLIĞIN PADLARİNİ VE MİKROFONUNU DEĞİŞTİRİP GÖNDERDİLER SENDE ARAŞTIR NEREYE GÖNDERECEĞİNİ İLETİŞİME GEÇ
şu kulaklıga 5 kuruş daha para veresim yok

şu kulaklıga 5 kuruş daha para veresim yok
değiş o zaman kanka düşük bütçeli kulaklık ve markalarda her şey de olduğu gibi bundada problem çıkmış ve garanti ilgilenmemiş TR de normal böyle şeyler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tercih yaparken bunları göz önünde bulundurarak alın

• Beğen
Reaksiyonlar: Sdza
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,013
Üyeler
192,584
Son üye