Neler Yeni

Gamepower neden alınmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Süleyman Aydın
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim. ilerleyen dönemde klavye hakkında tekrardan yazarım alınır mı alınmaz mı diye. ÇOK CANSINIZ...
Gamepower Overlord red switch klavye ikinci el 400 e almıştım. Şimdi sıfırı 1300 civarında. Bir kaç kez rgb renkleri kaydı. Onun için bir anahtar tuş var. Onu diğer tarafa alınca sıfırlıyor ve düzeliyor. Bunun dışında bir sorunla karşılaşmadım. Alırken de sahibi söylemişti bu durumu. 6 aydan fazladır kullanıyorum. Bütçen düşükse alınabilir.

suatxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Suat
İlgilendiği Kategoriler
anladıgım bildigim her seyle alakalı konusurum valla
reis ben olsam almam açıkcası almıştım 1kya bir tane gamepower klavye klavye 3 ayda falan kenarları paslandı anasını satayım ü i harfleri falan çalışmamaya başladı

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Eymenarthur
sevgili arkadaşlar sitede klavyye bakıyorum hangisine baksam gamepower alınmaz gamepower alınmaz. bu gamepower neden alınmaz kimse ded açıklamasını yapmamış. Gamepower neden alınmaz
bende bu kulaklıgı var 550tl aldım cidden güzel mikrofonu cok cok iyi nefes sesimden ayagımın haraketlerine kadar ince sesleri algılıyor arkadaşlarım şikayet bile ediyor fazla sesden ses kaliteside güzel ama en cok mikrofonu hosuma gitti ped 1 yıllık kullanıma gore cok iyi tam bir fp

suatxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Suat
İlgilendiği Kategoriler
bende bu kulaklıgı var 550tl aldım cidden güzel mikrofonu cok cok iyi nefes sesimden ayagımın haraketlerine kadar ince sesleri algılıyor arkadaşlarım şikayet bile ediyor fazla sesden ses kaliteside güzel ama en cok mikrofonu hosuma gitti ped 1 yıllık kullanıma gore cok iyi tam bir fp
kanka sen ne modelini aldın ben 2-2.5k'ya aldım 4-5 ayda soyuldu aw

mfm125

80+ Silver
sevgili arkadaşlar sitede klavyye bakıyorum hangisine baksam gamepower alınmaz gamepower alınmaz. bu gamepower neden alınmaz kimse ded açıklamasını yapmamış. Gamepower neden alınmaz
Kanka 1.5yıldır kullandığım gamepower klavyemin tuşları basmamaya basladı bende dandik a4tech klavyeme dönmek zorunda kaldım

suatxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Suat
İlgilendiği Kategoriler
Kanka 1.5yıldır kullandığım gamepower klavyemin tuşları basmamaya basladı bende dandik a4tech klavyeme dönmek zorunda kaldım
klavyeleri bence pek iyi değil gamepower'ın

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Eymenarthur

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-01-02 163702.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-02 163702.png
    146.9 KB · Hit: 4
  • Ekran görüntüsü 2025-01-02 163738.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-02 163738.png
    11.4 KB · Hit: 4

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mazlum Pınar
Alan ve alacak olan kişiler gerçekten büyük pişmanlık yaşayacaklar. 500TL daha az ödemek için malzeme kalitesi rezalet, kronik sorunlu ürünleri almak çok saçma. Ayrıca kaliteli diyenler olmuş fakat gerçekten kaliteli olan markaları kullanmadıkları ortada. Kendi paranızla rezil olmayın, almayın Gamepower, Rampage gibi markaları.

suatxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Suat
İlgilendiği Kategoriler
hala klavye düşünüyorsan "BENCE"

Razer Ornata Chroma V3 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi​

düşünülebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alan ve alacak olan kişiler gerçekten büyük pişmanlık yaşayacaklar. 500TL daha az ödemek için malzeme kalitesi rezalet, kronik sorunlu ürünleri almak çok saçma. Ayrıca kaliteli diyenler olmuş fakat gerçekten kaliteli olan markaları kullanmadıkları ortada. Kendi paranızla rezil olmayın, almayın Gamepower, Rampage gibi markaları.
arkandayım reis:trpeepo:

bunu aldım kral

ismi bu
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,649918374.html
bir de fiyatı düşmüş pezevengin

pedi görsen bildiğin internet kafe kulaklığı

Top Bottom