Neler Yeni

Gamepower neden alınmaz

Aquamen

80+ Bronze
alınır neden alınmasın ben 2020 yılında gamepower katana klavye aldım o kadar kahrımı çekti yemek yedim su döktüm yıkadım leş gibi bıraktım bir kere bile yarı yolda bırakmadı :ROFLMAO:

Buğrahan Mert

80+ Silver
sevgili arkadaşlar sitede klavyye bakıyorum hangisine baksam gamepower alınmaz gamepower alınmaz. bu gamepower neden alınmaz kimse ded açıklamasını yapmamış. Gamepower neden alınmaz
Çok bilindik marka olmadığı için kimse önermiyor ürünleri iyi olsa bile alırken rulet oynuyorsun iyi olursa idare ediyor kötüyse canını sıkar

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Aydın
Çok bilindik marka olmadığı için kimse önermiyor ürünleri iyi olsa bile alırken rulet oynuyorsun iyi olursa idare ediyor kötüyse canını sıkar

valla aldım dostum. gamepower elite x. Allah utandırmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bundan 5-6 sene önceden beri tanıyorum firmayı. 5-6 senede de üstüne koymuşlardır heralde bir şeyler diye düşünüyorum

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Burak

bundan 5-6 sene önceden beri tanıyorum firmayı. 5-6 senede de üstüne koymuşlardır heralde bir şeyler diye düşünüyorum

Birader almak istiyosan al, kimse sana niye aldin demez. Gamepower savunmak icin mi actin konuyu? Herkes deneyimini anlatiyor gelmis bir tane urunde sorun yasiyorsun diye sorunlu mu oluyor diyorsun. 300 liraya klavye almisim, 2 ayda 2 kere servise gondermisim 50-60 lira kargo parasi odemisim garantili urunu tamir etsinler diye. Ona ragmen sorun cikarmaya devam etti zararina klavyeyi sattim. 500-600 liraya adamakilli klavye alsam zamaninda daha karda oluyordum daha ne olmasini bekliyorsun? :)

Gir sikayetvar 'a oku daha da sikayet istiyorsan. Almak istiyorsan da al, para senin paran benim umrumda bile degil.

Gurkanpiro

80+ Platinum
1500 1600 sevıyesınde onermem ama 1000 lıraya full sıze belkı alınır

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bende 1 senedir gamepower fujın kulaklık var hala ilk günki gibi fiyat uygun ve ürün güzelse markanın hiçbir önemi yok

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Gamepower'ın Jujin model kulaklığını kullanıyorum 1.5 sene felan oldu ve gayet güzel maşallah, bir sıkıntı çıkartmadı. Güzel ve fiyatı uggun diye arkadaşıma da aldırmıştım oda 3-4 aydır kullanıyor, oda memnun. Yani her markanın her modeli kötü değil aslında. Fiyat cezbediyosa ve iyi bir modelse markanın önemi yok, daha çok modelle alakalı gibi düşünüyorum.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,434
İsim
kadir
Kulaklıkları alınır, diğer modellerini tavsiye etmem çoğunluğu kronik sorunlu uzun vade kullanılamayan ürünler.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
sevgili arkadaşlar sitede klavyye bakıyorum hangisine baksam gamepower alınmaz gamepower alınmaz. bu gamepower neden alınmaz kimse ded açıklamasını yapmamış. Gamepower neden alınmaz
Alınabilir ama 5bin TLlik bir ürünü 3-4Bin TL'ye satıyorsa alınabilir. Aynı fiyat bareminde Razer,Logitech varsa alınmaz mesela aynı kaliteyi sunmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Aydın
Birader almak istiyosan al, kimse sana niye aldin demez. Gamepower savunmak icin mi actin konuyu? Herkes deneyimini anlatiyor gelmis bir tane urunde sorun yasiyorsun diye sorunlu mu oluyor diyorsun. 300 liraya klavye almisim, 2 ayda 2 kere servise gondermisim 50-60 lira kargo parasi odemisim garantili urunu tamir etsinler diye. Ona ragmen sorun cikarmaya devam etti zararina klavyeyi sattim. 500-600 liraya adamakilli klavye alsam zamaninda daha karda oluyordum daha ne olmasini bekliyorsun? :)

Gir sikayetvar 'a oku daha da sikayet istiyorsan. Almak istiyorsan da al, para senin paran benim umrumda bile degil.
yaw bilader gamepoweri neden savunayım. millet neden bu kadar gömüyor onu merak ettim. senin ürününde arıza çıkmış çözememişler. benim ürünümde sorun çıkmamış. yani anlatmak istediğim o. bi ürünü iyi çıktı diye hepsi iyi olmak zorunda değil veya bir ürün kötü çıktığında. ürünü almak için forumlara bakıyorum. alan var mı diye herkes vay o çöp vay bu çöp kafasında alacağımız ürünlerde de kafa karışıklığı çıkıyor onun için dedim. yoksa ne alacağıma tabi ki kimse karışamaz

Buğrahan Mert

80+ Silver

Yani olabilir ben olsam bende alırdım James Donkey seviyorum almıştım bi arada. Hayırlı olsun güle güle kullan

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
1
genel anlamda eski ürünlerinin bir çoğu sıkıntı çıkarıyodu forumda görüyoduk şuan o kadar yok ama sıvı soğutması psu su monitörü falan hala alınmaz uyguna güzel kulaklıkları oluyor ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,206
Üyeler
164,453
Son üye
Dt.muratkaya
Top Bottom