Çok bilindik marka olmadığı için kimse önermiyor ürünleri iyi olsa bile alırken rulet oynuyorsun iyi olursa idare ediyor kötüyse canını sıkarsevgili arkadaşlar sitede klavyye bakıyorum hangisine baksam gamepower alınmaz gamepower alınmaz. bu gamepower neden alınmaz kimse ded açıklamasını yapmamış. Gamepower neden alınmaz
warlock.aslında idarelik almıştımda 1 hafta olmadan klavye kendi kendine çift basmaya başladı.hangi model
Çok bilindik marka olmadığı için kimse önermiyor ürünleri iyi olsa bile alırken rulet oynuyorsun iyi olursa idare ediyor kötüyse canını sıkar
valla aldım dostum. gamepower elite x. Allah utandırmasın.alınır
bundan 5-6 sene önceden beri tanıyorum firmayı. 5-6 senede de üstüne koymuşlardır heralde bir şeyler diye düşünüyorumÇok bilindik marka olmadığı için kimse önermiyor ürünleri iyi olsa bile alırken rulet oynuyorsun iyi olursa idare ediyor kötüyse canını sıkar
valla aldım dostum. gamepower elite x. Allah utandırmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bundan 5-6 sene önceden beri tanıyorum firmayı. 5-6 senede de üstüne koymuşlardır heralde bir şeyler diye düşünüyorum
Alınabilir ama 5bin TLlik bir ürünü 3-4Bin TL'ye satıyorsa alınabilir. Aynı fiyat bareminde Razer,Logitech varsa alınmaz mesela aynı kaliteyi sunmuyor.sevgili arkadaşlar sitede klavyye bakıyorum hangisine baksam gamepower alınmaz gamepower alınmaz. bu gamepower neden alınmaz kimse ded açıklamasını yapmamış. Gamepower neden alınmaz
yaw bilader gamepoweri neden savunayım. millet neden bu kadar gömüyor onu merak ettim. senin ürününde arıza çıkmış çözememişler. benim ürünümde sorun çıkmamış. yani anlatmak istediğim o. bi ürünü iyi çıktı diye hepsi iyi olmak zorunda değil veya bir ürün kötü çıktığında. ürünü almak için forumlara bakıyorum. alan var mı diye herkes vay o çöp vay bu çöp kafasında alacağımız ürünlerde de kafa karışıklığı çıkıyor onun için dedim. yoksa ne alacağıma tabi ki kimse karışamazBirader almak istiyosan al, kimse sana niye aldin demez. Gamepower savunmak icin mi actin konuyu? Herkes deneyimini anlatiyor gelmis bir tane urunde sorun yasiyorsun diye sorunlu mu oluyor diyorsun. 300 liraya klavye almisim, 2 ayda 2 kere servise gondermisim 50-60 lira kargo parasi odemisim garantili urunu tamir etsinler diye. Ona ragmen sorun cikarmaya devam etti zararina klavyeyi sattim. 500-600 liraya adamakilli klavye alsam zamaninda daha karda oluyordum daha ne olmasini bekliyorsun?
Gir sikayetvar 'a oku daha da sikayet istiyorsan. Almak istiyorsan da al, para senin paran benim umrumda bile degil.
Yani olabilir ben olsam bende alırdım James Donkey seviyorum almıştım bi arada. Hayırlı olsun güle güle kullanvalla aldım dostum. gamepower elite x. Allah utandırmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bundan 5-6 sene önceden beri tanıyorum firmayı. 5-6 senede de üstüne koymuşlardır heralde bir şeyler diye düşünüyorum