Gamepower neden alınmaz

Reaksiyon skoru
42
sevgili arkadaşlar sitede klavyye bakıyorum hangisine baksam gamepower alınmaz gamepower alınmaz. bu gamepower neden alınmaz kimse ded açıklamasını yapmamış. Gamepower neden alınmaz

sevgili arkadaşlar sitede klavyye bakıyorum hangisine baksam gamepower alınmaz gamepower alınmaz. bu gamepower neden alınmaz kimse ded açıklamasını yapmamış. Gamepower neden alınmaz
Alınır halihazırda birçok kulaklık modelini kullandım memnun kaldım hepsinden favorim içlerinden Ranger olan modeli

Suan kulaklığını kullaniyorum muadillerine göre bayağı uygun. Sorunsuz çalışıyor 2-3 yıldır.

overlord var kullanıyor tek sorunu tuşa özel rgb atanmıyor o bu modelde

ben 3 sene kullandım hem klavye hem kulaklık saber model klavyesi vardı gayetde kaliteli

genelde klavyeleri falan kronikti kulaklığına bişey demiycem ama diğer ürünlerini hala önermem

gamepower bir klavye almıştım 2.el olarak aldım ve uzun bir süre onu kullandım en ufak bir sıkıntı dahi çıkartmamıştı ama buna bakarak gidip gözünüz kapalı gamepower klavye alın diyemem

Klavyeleri ozurlu, bastan asagi arizaya meyilli. Ogre modelini 2 ayda 2 kere servise yolladim. Arasina toz giriyor, algilamama yapiyor. Her allahin gunu klavyeyi temizliyoduk bebek gibi :)

Ayrica garantisi olan urunu servise gonderirken kargo parasini musterinin odemesi nedir? Senin urunun dandik ve bozuluyorsa maliyeti niye ben karsiliyorum? Hem zamanim caliniyor, hem param caliniyor ne guzel :)

gamepower bir klavye almıştım 2.el olarak aldım ve uzun bir süre onu kullandım en ufak bir sıkıntı dahi çıkartmamıştı ama buna bakarak gidip gözünüz kapalı gamepower klavye alın diyemem
sorun o değil. nereye baksam gamepower alınmaz gamepower alınmaz. onun için diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavyeleri ozurlu, bastan asagi arizaya meyilli. Ogre modelini 2 ayda 2 kere servise yolladim. Arasina toz giriyor, algilamama yapiyor. Her allahin gunu klavyeyi temizliyoduk bebek gibi :)

Ayrica garantisi olan urunu servise gonderirken kargo parasini musterinin odemesi nedir? Senin urunun dandik ve bozuluyorsa maliyeti niye ben karsiliyorum? Hem zamanim caliniyor, hem param caliniyor ne guzel :)
bak mesela tek modelde arıza olunca hepsi mi kötü oluyor

Son düzenleme:
kulaklıkları güzel iş çıkarıyorda klavyesinden memnun kalmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,251
Üyeler
186,165
Son üye
SeyitAhmetOzkan
Geri