Neler Yeni

Gamepower neden alınmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Aydın
sevgili arkadaşlar sitede klavyye bakıyorum hangisine baksam gamepower alınmaz gamepower alınmaz. bu gamepower neden alınmaz kimse ded açıklamasını yapmamış. Gamepower neden alınmaz

Shix2x

80+ Bronze
Suan kulaklığını kullaniyorum muadillerine göre bayağı uygun. Sorunsuz çalışıyor 2-3 yıldır.

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Kadir Efe Ulusoy
sevgili arkadaşlar sitede klavyye bakıyorum hangisine baksam gamepower alınmaz gamepower alınmaz. bu gamepower neden alınmaz kimse ded açıklamasını yapmamış. Gamepower neden alınmaz
overlord var kullanıyor tek sorunu tuşa özel rgb atanmıyor o bu modelde

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Alper Kaplan
ben 3 sene kullandım hem klavye hem kulaklık saber model klavyesi vardı gayetde kaliteli

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
1
genelde klavyeleri falan kronikti kulaklığına bişey demiycem ama diğer ürünlerini hala önermem

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468
gamepower bir klavye almıştım 2.el olarak aldım ve uzun bir süre onu kullandım en ufak bir sıkıntı dahi çıkartmamıştı ama buna bakarak gidip gözünüz kapalı gamepower klavye alın diyemem

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Burak
Klavyeleri ozurlu, bastan asagi arizaya meyilli. Ogre modelini 2 ayda 2 kere servise yolladim. Arasina toz giriyor, algilamama yapiyor. Her allahin gunu klavyeyi temizliyoduk bebek gibi :)

Ayrica garantisi olan urunu servise gonderirken kargo parasini musterinin odemesi nedir? Senin urunun dandik ve bozuluyorsa maliyeti niye ben karsiliyorum? Hem zamanim caliniyor, hem param caliniyor ne guzel :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Aydın
gamepower bir klavye almıştım 2.el olarak aldım ve uzun bir süre onu kullandım en ufak bir sıkıntı dahi çıkartmamıştı ama buna bakarak gidip gözünüz kapalı gamepower klavye alın diyemem
sorun o değil. nereye baksam gamepower alınmaz gamepower alınmaz. onun için diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyeleri ozurlu, bastan asagi arizaya meyilli. Ogre modelini 2 ayda 2 kere servise yolladim. Arasina toz giriyor, algilamama yapiyor. Her allahin gunu klavyeyi temizliyoduk bebek gibi :)

Ayrica garantisi olan urunu servise gonderirken kargo parasini musterinin odemesi nedir? Senin urunun dandik ve bozuluyorsa maliyeti niye ben karsiliyorum? Hem zamanim caliniyor, hem param caliniyor ne guzel :)
bak mesela tek modelde arıza olunca hepsi mi kötü oluyor

Son düzenleme:

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Alican ekinci
kulaklıkları güzel iş çıkarıyorda klavyesinden memnun kalmadım.

Top Bottom