Dahası
sevgili arkadaşlar sitede klavyye bakıyorum hangisine baksam gamepower alınmaz gamepower alınmaz. bu gamepower neden alınmaz kimse ded açıklamasını yapmamış. Gamepower neden alınmaz
Alınır halihazırda birçok kulaklık modelini kullandım memnun kaldım hepsinden favorim içlerinden Ranger olan modelisevgili arkadaşlar sitede klavyye bakıyorum hangisine baksam gamepower alınmaz gamepower alınmaz. bu gamepower neden alınmaz kimse ded açıklamasını yapmamış. Gamepower neden alınmaz
bende ded ekranı var 4 senedir kullanıyorum gayet memnunumAlınır halihazırda birçok kulaklık modelini kullandım memnun kaldım hepsinden favorim içlerinden Ranger olan modeli
overlord var kullanıyor tek sorunu tuşa özel rgb atanmıyor o bu modeldesevgili arkadaşlar sitede klavyye bakıyorum hangisine baksam gamepower alınmaz gamepower alınmaz. bu gamepower neden alınmaz kimse ded açıklamasını yapmamış. Gamepower neden alınmaz
ben 3 sene kullandım hem klavye hem kulaklık saber model klavyesi vardı gayetde kalitelisevgili arkadaşlar sitede klavyye bakıyorum hangisine baksam gamepower alınmaz gamepower alınmaz. bu gamepower neden alınmaz kimse ded açıklamasını yapmamış. Gamepower neden alınmaz
sorun o değil. nereye baksam gamepower alınmaz gamepower alınmaz. onun için diyorumgamepower bir klavye almıştım 2.el olarak aldım ve uzun bir süre onu kullandım en ufak bir sıkıntı dahi çıkartmamıştı ama buna bakarak gidip gözünüz kapalı gamepower klavye alın diyemem
bak mesela tek modelde arıza olunca hepsi mi kötü oluyorKlavyeleri ozurlu, bastan asagi arizaya meyilli. Ogre modelini 2 ayda 2 kere servise yolladim. Arasina toz giriyor, algilamama yapiyor. Her allahin gunu klavyeyi temizliyoduk bebek gibi
Ayrica garantisi olan urunu servise gonderirken kargo parasini musterinin odemesi nedir? Senin urunun dandik ve bozuluyorsa maliyeti niye ben karsiliyorum? Hem zamanim caliniyor, hem param caliniyor ne guzel![]()
hangi modelkulaklıkları güzel iş çıkarıyorda klavyesinden memnun kalmadım.