Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Ogre
Bu kadar kişi ogre önerdi peki siz neden katana önerdiniz? .Ben katan öneririm dostum
ikiside hoş geldi hocam.Gözüne hoş geleni al bence.
Ellerin çok terliyorsa katana (deri bilek desteği daha çok terletir + kaşıntı yapar ) eğer çok terlemiyorsa ogre deki bilek desteği daha rahat.ikiside hoş geldi hocam.
Hocam mouse kullanırken yani sadece sag elim çok terliyor galiba Ogre alacagım.Ellerin çok terliyorsa katana (deri bilek desteği daha çok terletir + kaşıntı yapar ) eğer çok terlemiyorsa ogre deki bilek desteği daha rahat.
İkisininde switch markaları aynı demi?Ellerin çok terliyorsa katana (deri bilek desteği daha çok terletir + kaşıntı yapar ) eğer çok terlemiyorsa ogre deki bilek desteği daha rahat.
Aynı switchler çok kaliteli switchler değil ama bu bütçede sadece bunlar var.Hocam mouse kullanırken yani sadece sag elim çok terliyor galiba Ogre alacagım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkisininde switch markaları aynı demi?
Ogre alabilirsin güzel klavyr tek eksi yanı multimedya tuşlari yok.Selam dostlar hangi klavye daha iyidir? Red Switch alacagım.
Tamam satılmıyor
Nerde?Hocam satılıyor.
katana yerine git saber al 313 tlSelam dostlar hangi klavye daha iyidir? Red Switch alacagım.
Saber sevmiyorum.katana yerine git saber al 313 tl