Neler Yeni

Gamepower PSU'nun Cooler Master ve FSP'den Daha Stabil Çıkması

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Gamepower PSU testteki en kritik sonuç olarak belirtilen verimlilik testinde FSP ve Cooler Master'ın giriş-orta seviyesi PSU'larından daha verimli çıkıyor.
En kritik sonuç verimlilikte mi cidden :D.

Daha profesyonel PSU inceleme yapanların incelemelerini referans alın. Techpowerup ve Cybenetics bunlara iki örnek.
Bu videonun çekilme fikri "Ağam böyle bir makine var, videosunu çekip içerik çıkaralım mı?" cümlesiyle gelmiş olmalı. Burada PC Hocası TV'ye laf atmaya çalışmıyorum, içerik gayet güzel içerik aslında.

Benim korkum birisinin bu test sonucunu görüp "Cooler Master'ın PSU'ları dandik." sonucuna varması. Veyahut Corsair'in PSU'ları XPG'lerinkinden daha iyi vs.

Bir PSU'nun kaliteli ve PC emanet edilebilir olması için yapılması ve sonucuna bakılması gereken bir sürü test var, saya saya bitiremezsin.
Velhasıl, keşke bu konuyu açmasaydın. Boş bir tartışma oluşacak üyeler arasında.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Bu modelin önerilmemesinin sebebi 12V kanaldan verdiği gücün 528W olması. 650W bir PSU için bu değer cidden az.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
En kritik sonuç verimlilikte mi cidden :D.

Daha profesyonel PSU inceleme yapanların incelemelerini referans alın. Techpowerup ve Cybenetics bunlara iki örnek.
Bu videonun çekilme fikri "Ağam böyle bir makine var, videosunu çekip içerik çıkaralım mı?" cümlesiyle gelmiş olmalı. Burada PC Hocası TV'ye laf atmaya çalışmıyorum, içerik gayet güzel içerik aslında.

Benim korkum birisinin bu test sonucunu görüp "Cooler Master'ın PSU'ları dandik." sonucuna varması. Veyahut Corsair'in PSU'ları XPG'lerinkinden daha iyi vs.

Bir PSU'nun kaliteli ve PC emanet edilebilir olması için yapılması ve sonucuna bakılması gereken bir sürü test var, saya saya bitiremezsin.
Velhasıl, keşke bu konuyu açmasaydın. Boş bir tartışma oluşacak üyeler arasında.
Kavga çıkarsa kilitletiriz sıkıntı yok. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,393
Üyeler
164,832
Son üye
T4mer
Top Bottom