Arkadaş 2 yıldır kulalnıyo birebir aynı blue ve sorun yok. Lolcü çatır çutur tuşları kullanıyo hala sorun yok.satın aldım sizce alınır mı? cevap veirrmisiniz tam emin değilim fakat bilen insanlar cevap verirse iyi olur blue switch de belirli bir süre sonra w e tuşları cift yada tutukluk yapabiliyormuş diye duydum
kalitesiz. Basmama, yay sesi ve Aydınlatma sorunları oluyor sonradan. Bende gamepower ogre kullanıyorum ve araştırmadan aldıgım için çok pişmanım.hocam bilemiyorum ya tamda emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
@lexerotk neden böyle düşünüyorsun hocam
Dostum arkadaşlar belirtmiş zaten switchleri çok dandik ve bir zamandan sonra bozuluyor.@a0p3r keşke nedenini söylesen
Dostum arkadaşlar belirtmiş zaten switchleri çok dandik ve bir zamandan sonra bozuluyor.
İade et sonra burda yeni bir konu aç sana güzel bir klavye önerirler. Ve aklına varsa gamepower a bulaşma.tamam hocam geri iade edeceğim
arkadaşım red switchli versiyonunu aldı switchlerini değiştirmekten klavyeyi kullanamadı arkadaş sürekli switchlerini değiştirdi lehimlemeyle cartla curtla uğraştı.tamam hocam geri iade edeceğim
neden? tamam nu klavye alınmaz da hiçbi klavyesi alınmaz demek çok saçmaGamepower ın hiçbir klavyesi alınmaz