17 Nisan tarihinde Gaming Gecesinden 274 TL'ye almıştım.merhabalar tekrar gamepower saber RGB red switch almak istiyorum eyer bu akşam incehesapta indirime girerse tavsiye edermisiniz ?
Teşwkkürler indirime girerse bugün alacağım17 Nisan tarihinde Gaming Gecesinden 274 TL'ye almıştım.
21 Nisan öğlen 12:00 gibi geldi. O zamandan beri aktif olarak kullanıyorum.
Üründen çok memnunum. Hem kullanış, hem görsellik olarak çok iyi ürün.
İsteğine göre de ucu açık şekilde makro-combo vs. her şeyi ayarlayabiliyorsun.
İstediğin tuşun özelliğini değiştirebiliyorsun.
Yani "END" tuşunu yazılım üzerinden değiştirerek başka özellikte kullanabiliyorsun.
Alıntıyı görüntüle
Hiç mi kusuru yok dersen;
RGB Kontrolü yaptığımız yazılımda bir yeri atlamışlar sanırım.
Tabandaki aydınlatma yazılımda RIM ___ olarak geçiyor,
RIM Wave / RIM Spectrum gibi modları değiştirebiliyorsun, parlaklık ve hız ayarı yapabiliyorsun.
Ama alt kısmın renklerini ayarlayamıyorsun. kendi default modları var, onlar arasında geçiş yapabiliyorsun.
Hatta şöyle bir olay var, inceleme videolarında da görebilirsin.
Klavyenin genel mod başlangıç rengi "Turkuaz" ve modlar arasında geçerken sabit renk geldiğinde, sabit olarak turkuaz yanıyor.
Sanırım yazılım yeni ve bu kısımda eksiklik olduğu için bu kısım özelleştirilmiyor. Güncellendiği zaman düzelecektir.
Yani, kusur olarak değerlendirilebilecek tek şey
"alttaki ışık modlarında sabit renk olarak renk seçememek"
Onun dışında bir sıkıntısı yok.
Alıntıyı görüntüle
En son yapılan indirimde fiyatı 299 TL olarak yayınlanmıştı. Bilgin olsun.Teşwkkürler indirime girerse bugün alacağım
biliyorum yine aynı seviyeye inerse bu akşam alıcamEn son yapılan indirimde fiyatı 299 TL olarak yayınlanmıştı. Bilgin olsun.
Gamepower Saberde Her tuş için ayrı Rgb mi,ayrıca Ornata chromadaki gibi dalga modları felan varmı ?17 Nisan tarihinde Gaming Gecesinden 274 TL'ye almıştım.
21 Nisan öğlen 12:00 gibi geldi. O zamandan beri aktif olarak kullanıyorum.
Üründen çok memnunum. Hem kullanış, hem görsellik olarak çok iyi ürün.
İsteğine göre de ucu açık şekilde makro-combo vs. her şeyi ayarlayabiliyorsun.
İstediğin tuşun özelliğini değiştirebiliyorsun.
Yani "END" tuşunu yazılım üzerinden değiştirerek başka özellikte kullanabiliyorsun.
Alıntıyı görüntüle
Hiç mi kusuru yok dersen;
RGB Kontrolü yaptığımız yazılımda bir yeri atlamışlar sanırım.
Tabandaki aydınlatma yazılımda RIM ___ olarak geçiyor,
RIM Wave / RIM Spectrum gibi modları değiştirebiliyorsun, parlaklık ve hız ayarı yapabiliyorsun.
Ama alt kısmın renklerini ayarlayamıyorsun. kendi default modları var, onlar arasında geçiş yapabiliyorsun.
Hatta şöyle bir olay var, inceleme videolarında da görebilirsin.
Klavyenin genel mod başlangıç rengi "Turkuaz" ve modlar arasında geçerken sabit renk geldiğinde, sabit olarak turkuaz yanıyor.
Sanırım yazılım yeni ve bu kısımda eksiklik olduğu için bu kısım özelleştirilmiyor. Güncellendiği zaman düzelecektir.
Yani, kusur olarak değerlendirilebilecek tek şey
"alttaki ışık modlarında sabit renk olarak renk seçememek"
Onun dışında bir sıkıntısı yok.
Alıntıyı görüntüle
Kral, videosunu eklemiştim. Orada hepsi görünüyor.Gamepower Saberde Her tuş için ayrı RGB mi,ayrıca Ornata chromadaki gibi dalga modları felan varmı ?
Videosu nerde,Körlüğümü affetKral, videosunu eklemiştim. Orada hepsi görünüyor.
Yazılım üzerinden istediğin tuşa istediğin rengi atayabiliyorsun.
Kral, benim hatam. Kusura bakma.Videosu nerde,Körlüğümü affet