Inputlagbouncer
80+
- Reaksiyon skoru
- 83
Gamepower Sendo mouse nasıldır? Sensörü iyi midir? Bu fiyata alınır mı? Cevaplarınızı bekliyorum.
Gamepower Icarus kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki, ekipmanları güzel. Dokununca kalitesini hissettiriyor.Gamepower Sendo mouse nasıldır?
Sendo ve Icarus'da aynı sensör var ( PMW 3325 ). Ben memnunum. Yazılım ile 10.000 DPI'a kadar çıkıyor.Sensörü iyi midir?
Mouse piyasasını pek bilmiyorum.Bu fiyata alınır mı?
Hızlı yani ani dönüşlerde takılma vs. yapıyor mu?Gamepower Icarus kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki, ekipmanları güzel. Dokununca kalitesini hissettiriyor.
Sendo ve Icarus'da aynı sensör var ( PMW 3325 ). Ben memnunum. Yazılım ile 10.000 DPI'a kadar çıkıyor.
Mouse piyasasını pek bilmiyorum.
O bildiğim kadarıyla yalnızca Bane'de var.Hızlı yani ani dönüşlerde takılma vs. yapıyor mu?
geçen hafta 89 tl idiGamepower Sendo mouse nasıldır? Sensörü iyi midir? Bu fiyata alınır mı? Cevaplarınızı bekliyorum.
CS:GO değil Fortnite oynuyorum.O bildiğim kadarıyla yalnızca Bane'de var.
Hayır bir sıkıntı yaratmıyorCS:GO'da rahatça flick atabilirsiniz.
fortnıte ıcın tabıkıde hafıf mouse onerırım buıldlerını daha ıyı atarsınCS:GO değil Fortnite oynuyorum.
Gamepower kaliteli değildir.Gamepower Sendo mouse nasıldır? Sensörü iyi midir? Bu fiyata alınır mı? Cevaplarınızı bekliyorum.
200 TL' ye hafif mouse var mı başka? Gamepower gayet kaliteli bir marka sadece Bane' de sensör kötü o kadar. O da fiyattan dolayı.Gamepower kaliteli değildir.