GAMEPOWER STOK SORUNU ?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13
Merhaba arkadaşlar bu gamepower markası ürünlerinin yüzde 50 si resmen stoklarda yok. Ayrıca markanın resmi alışveriş siteside yok. Abdullah abi dedi marka çin markası ama aliekspress vb sitelerde de böyle bir marka yok.Ürünü almak istiyorum ama hiçbir yerde stok yok. İletişim kurabileceğin biryer yok mail atıyorum cevap yok marka güzel ama gizemli bilgisi olan varsa yazsın teşekkürler @Abdullah Hacıgül

Merhaba arkadaşlar bu gamepower markası ürünlerinin yüzde 50 si resmen stoklarda yok. Ayrıca markanın resmi alışveriş siteside yok. Abdullah abi dedi marka çin markası ama aliekspress vb sitelerde de böyle bir marka yok.Ürünü almak istiyorum ama hiçbir yerde stok yok. İletişim kurabileceğin biryer yok mail atıyorum cevap yok marka güzel ama gizemli bilgisi olan varsa yazsın teşekkürler @Abdullah Hacıgül
hangi ürününü almak istiyyosun

İlk görünce dedim ki olur mu öyle şey sonra bir baktım olmuş böyle bir şey
Nasıl hiç bir yerde olmaz?!?

JD 710 stokları da yoktu, 1-2 gün önce yenilendi.
Ülke bilim-kurgu filminde gibi. Her yere yardım gönderiyoruz.
Ama içeride ekonomik sıkıntı yaşıyoruz, para birimi ocaktaki margarin gibi eriyor.
Stok ve üretim sıkıntısı yaşıyoruz. Vatandaş psikolojik yıkıntıda. Yol nereye gidiyor belli değil yani.

Bu dediğim stok olayında, sadece Gamepower'ın 1-2 ürünü veya JD'nin 1-2 ürününden bahsetmiyorum.
İnternette diğer markaların ürünlerine bakın, onlarda da stoklar bitmiş.
Kalanların da fiyatları dolardan daha hızlı yükseliyor.
Nisan ayında "B450M S2H alabilirsin fiyatı 500 TL" diyorduk.
Mayıs ayının başındayız, fiyatları 700'ü zorluyor. Varsın gerisini sen düşün ...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,946
Üyeler
189,010
Son üye
rexocan
Geri