Gamepower vb. markalarla olan sıkıntılar.

Kudret

80+
Reaksiyon skoru
69
Arkadaşlar bir şeyi çok merak ediyorum. Gamepower vb. marka ürünlerin nedense hep "uzak dur", "sakın alma" gibi yorumlara tabi kalıyor. Abdullah Hacıgül böyle f/p markaların incelemelerin de hep bu "fiyata güzel", "bu fiyata bulunmaz" gibi yorumlar yaparken bir çok kişi bu markaları utanmasa yok edecekler. Meselan ben 30 yaşında biri olarak telefon ve teknoloji konularına 2000 yılından beri merakla takip ederim. Ama marka olsun diye söylüyorum mesela İphone telefonları hiç bir zaman önermem. Fiyatları çok fazla olduğunu söyler ve eğer özelliklerini kullanmıcaksan asla alma diğer daha uygun fiyatlı markalar söylerim. Tabi marka fanboyları her zaman var ve artarak da devam edecek ama bu markaları bu kadar nefretle almamalarını söylemeleri çok garibime gidiyor. Ben bu markaları hiç kullanmadım. Kullananların en azında yüzde 70 i memnun. Zaten daha çok memnuniyet vermek daha kaliteli olmaları gerekiyor. Kalite ucuz değildir. Diğer bir örnekte ben Ryzen 5 3600 için soğutucu ve kasa bakarken Dark markasını sorduğumda gelen yorumlar hep kötüydü ama alıp kullanan biliyor böyle markaları. Yani sonuç olarak buradaki laflarım herkes için değil ama gerekçe göstermeden "aman sakın alma" diyen bireylere.

bu tür markalar f/p ürünleri fazla olduğu için diğer markaların fanboyları bunları kötülüor gibime geliyor (bence)

Bazen bilerek ya da bilmeyerek bir çok kişi bunu yapıyor. Ya da sadece kendi yaşadığı sorun için genel konuşuyor vb. Bu tür yanlış anlaşılmaları engellemek için forumlar var aslında. İnşallah bu hatayı bile bile yapan kişiler durur ve bir kez daha düşünür...

GP Icarus mouse, GP Saber klavye, JD 712 kulaklık kullanıyorum.
Açıkça söylemek gerekirse hiçbirinden memnun değilim. Binbir türlü pişmanlık yaşıyorum.
Ama birisi 300tl klavye diye onu açtığında mecbur GP bir klavye öneriyorum çünkü başka bir seçeneğimiz olmuyor. Ama az daha ekle şunu al demeye de çalışıyorum genellikle. Lakin kendi açımdan söylemek gerekirse Saber alacağıma mekanik olmayan ışıksız olan bir klavyeye aynı parayı versem bana bu kadar koymazdı. Ama bunu klavye almak isteyen birine söylediğimde normal olarak saçma geliyor tabi. 3 ekipmanımda da kazık yemiş gibi hissediyorum.

Gamepower'ı gömen görmedim. F/P marka
Kardeşim yanlış anlama ama sen konulara çok bakmıyorsun heralde. Monitör den tuttun ssd ye kadar bu markalar hep kötüleniyor sadece burada da değil tüm forumlarda. Bir kişi iyi diyorsa beş kişi kötü diyor.

Kardeşim yanlış anlama ama sen konulara çok bakmıyorsun heralde. Monitör den tuttun SSD ye kadar bu markalar hep kötüleniyor sadece burada da değil tüm forumlarda. Bir kişi iyi diyorsa beş kişi kötü diyor.
Ben gamepower için konuştum

Bazen bilerek ya da bilmeyerek bir çok kişi bunu yapıyor. Ya da sadece kendi yaşadığı sorun için genel konuşuyor vb. Bu tür yanlış anlaşılmaları engellemek için forumlar var aslında. İnşallah bu hatayı bile bile yapan kişiler durur ve bir kez daha düşünür...
Senin gibi düşünen insan sayısı artması lazım forumlarda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GP Icarus mouse, GP Saber klavye, JD 712 kulaklık kullanıyorum.
Açıkça söylemek gerekirse hiçbirinden memnun değilim. Binbir türlü pişmanlık yaşıyorum.
Ama birisi 300tl klavye diye onu açtığında mecbur GP bir klavye öneriyorum çünkü başka bir seçeneğimiz olmuyor. Ama az daha ekle şunu al demeye de çalışıyorum genellikle. Lakin kendi açımdan söylemek gerekirse Saber alacağıma mekanik olmayan ışıksız olan bir klavyeye aynı parayı versem bana bu kadar koymazdı. Ama bunu klavye almak isteyen birine söylediğimde normal olarak saçma geliyor tabi. 3 ekipmanımda da kazık yemiş gibi hissediyorum.
Bak işte kullanan adam yazarsa ve sıkıntısı olduğunu söylerse herkese yardımcı olmuş olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben gamepower için konuştum
Bu forumda dahil bir çok forumda Gamepower da çok kötüleniyor.

Dostum Gamepower Mei kulaklık Gamepower calypso klavye kullanıyorum ve şuan için çok memnunum bu parayı bu ürünlere verdiğim için hiç pişman değilim helâli hoş olsun. ( Şimdilik ) (:

Dostum Gamepower Mei kulaklık Gamepower calypso klavye kullanıyorum ve şuan için çok memnunum bu parayı bu ürünlere verdiğim için hiç pişman değilim helâli hoş olsun. ( Şimdilik ) :)
Memnun olman çok iyi. Uzun kullanım senaryoları tabii ki değişiklik gösterecektir. Ben mesele sırf bu yorumlara bakarak biraz çekindim ve gittim Corsair Hs35 aldım. Memnunum o ayrı. Ama bilgisi olmayan bir çok insanı böyle f/p ürünlerinden uzaklaştırıyorlar.

Memnun olman çok iyi. Uzun kullanım senaryoları tabii ki değişiklik gösterecektir. Ben mesele sırf bu yorumlara bakarak biraz çekindim ve gittim Corsair Hs35 aldım. Memnunum o ayrı. Ama bilgisi olmayan bir çok insanı böyle f/p ürünlerinden uzaklaştırıyorlar.

Bence insanların beklentileriyle alakalı ben bu kulaklığa 250 tl verdiysem öyle bir performans bekliyorum ona göre yorum yapmam gerekiyor. Aynı şey klavye için de geçerli elbet hoşuma gitmeyen ya şu da şöyle olsaydı dediğim şeyler var. Ama o istediklerim olsa zaten o fiyat olmaz bu işin realitesi bu (:

Bence insanların beklentileriyle alakalı ben bu kulaklığa 250 TL verdiysem öyle bir performans bekliyorum ona göre yorum yapmam gerekiyor. Aynı şey klavye için de geçerli elbet hoşuma gitmeyen ya şu da şöyle olsaydı dediğim şeyler var. Ama o istediklerim olsa zaten o fiyat olmaz bu işin realitesi bu :)
Düşünce yapın çok güzel. Verdiğin parayı hak ediyorsa orada iş bitmiştir zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,362
Üyeler
189,073
Son üye
Halil89
Geri