Kudret
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
Arkadaşlar bir şeyi çok merak ediyorum. Gamepower vb. marka ürünlerin nedense hep "uzak dur", "sakın alma" gibi yorumlara tabi kalıyor. Abdullah Hacıgül böyle f/p markaların incelemelerin de hep bu "fiyata güzel", "bu fiyata bulunmaz" gibi yorumlar yaparken bir çok kişi bu markaları utanmasa yok edecekler. Meselan ben 30 yaşında biri olarak telefon ve teknoloji konularına 2000 yılından beri merakla takip ederim. Ama marka olsun diye söylüyorum mesela İphone telefonları hiç bir zaman önermem. Fiyatları çok fazla olduğunu söyler ve eğer özelliklerini kullanmıcaksan asla alma diğer daha uygun fiyatlı markalar söylerim. Tabi marka fanboyları her zaman var ve artarak da devam edecek ama bu markaları bu kadar nefretle almamalarını söylemeleri çok garibime gidiyor. Ben bu markaları hiç kullanmadım. Kullananların en azında yüzde 70 i memnun. Zaten daha çok memnuniyet vermek daha kaliteli olmaları gerekiyor. Kalite ucuz değildir. Diğer bir örnekte ben Ryzen 5 3600 için soğutucu ve kasa bakarken Dark markasını sorduğumda gelen yorumlar hep kötüydü ama alıp kullanan biliyor böyle markaları. Yani sonuç olarak buradaki laflarım herkes için değil ama gerekçe göstermeden "aman sakın alma" diyen bireylere.